Predbračni ugovor – part one

by Ribafish
0 komentar

Što će sve sadržavati moj upitnik za osobu «B» u slučaju potpisivanja predbračnog ugovora.
Pamela i Jenna, naravno, imaju bianco obrazac

Part 1 (o ne):
1 Daljinski samoupravljač je imenica muškog roda. So, ja imam prednost pri odabiru
2 Ako je već na telki neka tekma, u peveceu i sličnim skladištima jeftinog smeća ima jeftinih malih televizora – ekvivalent jednoj posjeti DM-u
3 U mom autu se dok ja vozim sluša glasna muzika po mom izboru a ne radio, vijesti, reklame niti se razgovara. To mi remeti koncentraciju
4 Prozori u autu su otvoreni osim u slučaju autoputa ili snježne oluje
5 Na paradajz se ne gnuša nego se jede
6 Sitnim ribama se ne otkida glava
7 Sitnim ribama se ne vadi srednja kost
8 Sitne ribe se ne jedu nožem i vilicom
9 Ako već nemaš svoje frendice – ne kradi moje
10 Moji prijatelji možda i jesi neodgovorni infantilni polualkoholičari, ali to si lakšim promatranjem mogla shvatiti i otići u nekom drugom smjeru. Uostalom kako kažu stari Fenićani – veni vidi iacta est studiorum fugit, iliti – s kim si, nisi sam.
11 Ako želim seks, opravdaj se barem 10 minuta prije nego legnem na tebe i izvadim kamenu, suzom orošenu safaladu
12 Ako ne pokazujem da želim seks, možda ipak jesam za seks, pa ti je shodno tome dopušteno probati
13 Kao i svaki normalni muškarac želim lagani seks ujutro i divlji navečer. Ako mi ispuniš te dvije želje, niti ću gledat druge žene, niti će mi past na pamet da te varam, bit ću sretan i ispunjavat ću ti želje
14 Ako gledam tekmu i gnječim pivu – nisam za seks
15 Ako gledam tekmu i gnječim pivu – u poluvremenu bi idealno sjeo jedan kviki. Dečki neće skužit da me nema
16 Ako gledam tekmu i gnječim pivu – ne razgovara mi se o kreditima, povlasticama ni posljedicama treće operacije kljaste predkljetke strine tvoje zaove
17 Ako se sprdim, ne postavljaj pitanja tipa – «Jesi to ti prdnuo? Kako te nije stid? Pa to nije normalno…». Da žderem ciklame, prdio bi parfemčić. Idi si nađi nekog vegana i uživaj u miomirisima prdeža od kamomille…
18 Ako se podrignem, to je zato jer sam zadovoljan a ne zato jer te želim iznervirati
19 WC daska ima dva dijela. Koliko god ti možeš tupiti da treba bit spuštena, toliko ja mogu tupit da treba bit podignuta. Ne možeš pobijediti. Uostalom, kad ti se sere, upotrijebi ruku
20 Papiri od uložaka nisu samorazgradivi na kupaonskom podu. Postoji kanta za smeće
21 Dlake od kose u kadnom otvoru nisu moje (imam dokaz!) i skupi ih nakon pranja
22 Ako razgovaraš s mamom, radi to u prostoriji u kojoj nema mene
23 Telefonski razgovor dulji od tri minute je besmislen i štetan po moje zdravlje

Rok se odvikava od noćnog sisanja. Zamjenska majka je moja malenkost. To znači da se po noći dižem tri do pet puta i Junioru na uho tulim klapske pjesme čiji sam vjerni obožavatelj bio sve dok se taj oblik zabave nije prostituirao. Pa danas klape pjevaju obrade Engelberta Humperdincka, Lea Martina, Kapetana Mikija Jevremovića i Trešnjevačkih Popišana za 13,33 kuna u specijalnoj ediciji «Triper uz bonacu» u izdanju Lasa, Lunov Magnus Stripa, Kamenoresca i Moje Tužne Ukrudbe (Ispovjest osuđenice: Noću me po tabanima mlati vreli penis koji sam u afektu dok je uran bio u neptunu odgrizla šogorovom inkasatoru).

A ima ih tako lijepih. Šteta. Za sve je kriv taj Gibon. Trebo je ostat pjevat u onim brzim bananama, zmaj se vraća u zmajevo gnijezdu ili osmom putniku, a ne ljigavit. Kako bi rekao DJ Seljo – Unca Kurca.

Dakle, imam smjene na Roku od 1, 3, 5 i 7, kad iskačem iz kreveta i ne znam di sam, dižem ga iz pripodnog kinderbeta i tumaram po dva kvadratna metra sobe. Oko 5 uleti Miha a ja klonem. To me podsjeća na markiranje iz srednje škole, pogotovo pod hrvatskim i marksizmom, kad smo masovno brisali u kino Kosmaj na pornjave koje su igrale od 1, 5 i 9, a od 3, 7 i 11 su bile kung-fu uspješnice. Kako sam bio poprilično štreberasto i usrano dijete rumenih obraščića iz intelektualnog braka dvoje srednjoškolskih profesora, osim što nikad nisam imao para, a i ono malo bi spizdio na stripove (Mladene Magdaleniću, vrati mi mojih 20 Taličnih Tomova, sjeme ti se netom zatrlo!), zahvaljujući pretjeranoj stidljivosti nikad nisam imao uspjeha kod sisatijeg spola. Pa su odlasci u kina s eksplicitnim filmovima na repertoaru (Kosmaj, Lika, Kustošija, Kozara, Romanija – jednom bi trebalo napraviti spomen izlet u posjet tim vrhovima i krajevima u kojima smo provodili dane i noći a nikad nismo saznali di su, npr. «Cro Porno tour», ili bolje «Ex Yu explicit sex tour» pa to spojit sa «7 ofenziva exclusive» i obogatit se na eks komunjarama, danas hadezeovcima..) postajala tjedni vrhunac.

Od prve blamaže (kad me bilo strah da me pred ulazom u kino ne prepozna neko od 30 tipova iz b, c, i f razreda pa sam uletio u mrak i nenamjerno gledao Tigar i Zmaj umjesto Vrelih noći Jozefine Mutzenbacher sveudilj čekajuć nepostojeću erotsku scenu), prošao je samo jedan dan do druge – kad sam kupljenu kartu odmah bacio na pod kina da mi je mama ne bi pronašla u hlačama ko tata one petarde, a u dvoranu tog trena nahrupilo oko 370 ne baš čistih vojnika (koji su kao po komandi prebacili šinjele preko koljena i u ritmu počeli drkat allegro vivace troppo). Tada je jedan vojak napikirao na mjesto gdje sam sjedio pa sam se moro dić, pa me onaj striček s baterijom izbacio iz kina jer nisam imao kartu za pokazat, a nije mi se dalo kopat po već vjerojatno sluzavom podu. Srećom, treći put mi je uspjelo uć na «Njoj se mili u svili (vanilly)» ali je glavna glumica imala pimpek, pa sam se tek na Debi osvaja Dalas 2 prvi put nauživao. Pogotovo kad je ona plava vadila punjetu iz oka alatkom glavnog glumca.

Hvala Ivanu koji mi je snimio 9 gigabajta Jenne, čak i izbačene scene pa mi svako jutro na godišnjem ipak ima smisao.

Uglavnom, sinoć sam oko 180 puta otpjevao “Paun leti” u dionicama basa, baritona i oba tenora. Već sam i svoj tekst počeo smišljat kako vrijeme odmiče a ja gladnim a zora sviće. Šaljite mi tekst neke druge da je laka. Popizdihhh…

Ovo je Plaf.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Baš sam gricko kekse Jaf…
A tad sam vidio cijene, i ostao paf.
Kada vidjeh 18 vrsta piva, urlo sam ko laf.
I mjuza je bila raf.
A konobarice, rekoh «Kakav staff!»
Al me Miha pljaf.
Pa odoh na nu-kraf.

Logo me oduševio. I Erdinger…
Sutra slike s partyja, svi držat fige da Junior zaspi!!!


bussy mama – 04.08.2006. u 15:04 kaže: Evo ovako blago tvojoj ženi kod takvog muža. Moj me samo drmne nogom kad mala plače, eventualno prošapće “jel možeš ti?”
Jedanput smo imali sistem smjena i kaže on meni ovaj vikend je moj red (ja sam se dizala preko tjedna) da umirujem Doru. “ti me samo luni nogom jer ja ju ne čujem” I tako vrišti beba, a ja “Svene” potiho, ništa- ja ga lagano protresem ono ništa, ja ga lagano lupim nogom ono ništa. Odvalim ja njega a on “Šta jeeee!!!!!!” “ma ništa mrcino jedna, samo spavaj” Zato svaka ti čast.
Što se tiče pjesmica za laku noć ja ti imam par svojih rukotvorina pa ako te zanima (naj se smijati nastajale su u 3 ujutro) evo ti jedan tekst (muzika je iz pjesme “zaspalo je siroče” i prilično je laka.

Tiho, tiho malena
moraš ići spavat,
majka će ti pjevati,
pa ćeš lijepo sanjat.

Sklopi oči malena,
već i zeko spava,
sanak mu je došao
klonula mu glava.

Ti ćeš sanjat zvjezdice,
što se smiju vili
noćas će te čuvati
svi anđeli mili!

Normalno da ćeš izmjeniti neke riječi nećeš valjda promijeniti spol sebi i malom.
Ako paše pjevaj, ako ne zaboravi.
E još nešto, nemoj (ako ti se kojim slučajem svidi) da to plasiraš pod svoje, to planiram (dao Bog) unovčiti u vidu neke zbirke pjesmica, za sad imam 20 dječijih pjesmica. Ergo naj se zajebavat da te ne bi vilama ganjala.
Pozdrav!


skalinovski – 04.08.2006. u 15:17 kaže: došao sam do safalade i odustao… a još ni ručao nisam cccc


liftboy – 04.08.2006. u 16:05 kaže: he heh… a ja upravo tamanim erdingera al od 12 kuna iz Kauflanda, al svejedno me šiješ…more je more.


liftboy – 04.08.2006. u 16:07 kaže: I da! 8 gb Jenne i ti šutiš! Ua! Dabog da ti Kraken čupo dlake iz uhogrlonosa! Šalji čim se vratiš!


rudarka – 04.08.2006. u 16:26 kaže: jednom riječju – preumoran za sex??


Athena Air – 04.08.2006. u 17:14 kaže: majketi, ribo, pa ti bi trebao dolazit s uputama za korištenje! koliko pravila, za popizdit :))


Pero – 04.08.2006. u 18:05 kaže: Hahaha, dobro sto HV pusta preko vikenda :)))
Opake su ove traume uz prve filmove :)))


Grgo B. Goode – 04.08.2006. u 20:35 kaže: hhhaha, od 23 stavke, 3 su o ribama s malim glavama! Stvarno… životno bitno, nema šta!! :))


mart@&antoni@ – 05.08.2006. u 09:01 kaže: Bok, navrati do nas!


BOJO_bojO – 05.08.2006. u 14:06 kaže: NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…
NOVI POST…


nAtIoNaL gEoGrApHiC gIrL – 05.08.2006. u 15:19 kaže: Napiši novi post. odličan post i dizajn…


girl zg – 05.08.2006. u 18:23 kaže: http://www.vinodol.com/meki/Velebitsko_Pivo , tam imas sve ducane i birceve gdje se moze nabavit velebitska u hrv , uzivaj na moru , pozdrav


Frigo – 06.08.2006. u 14:33 kaže: Ribljifišu popuši si pišu!

haaaaaaaaa


djankalankaho – 06.08.2006. u 19:02 kaže: odmah sam znao da je ono proizd jer sam tamo isao davne 2000. godine kada sam ljetovao u jednom malom mjestu pored vela luke.

lijepe uspomene u svakom slucaju. pozdrav iz sarajeva:)


bećaruša – 06.08.2006. u 20:38 kaže: ribafish ti si zakon tata i ne trebaš se brinuti ni oko čega….. ako nešto i ne znaš, doći će ti samo od sebe……we belive in you…….


prodigy fan – 07.08.2006. u 00:55 kaže: oš se ti meni barem pojaviti na blogu kad zbog malog ne možeš dalje od zagreba(osim na more),bilo bi baš fora da ti i miha dođete do de nira a možeš pozvat i svoju ekipu,pa ako treba može i one iz klika,iako si ti jedini od jih bio dobar.znam da će ispast da se ulizujem ali nije tako boli me kurac šta će drugi pomislit,bilo bi mi šteta da kao fan klika tebe zbog ovog nejavljanja na moj blog počnem smatrat umišljenim,ti sigurno nisi takav kladim se u ljevo jaje,ajd peace!!!!!!!!


maxturbator – 07.08.2006. u 08:07 kaže: sam ti dadiljaj 😛 mi pijemo i za tebe 🙂 neki spominju ogledala a neki spuse i vozacku(again) onako pride 🙂


buba – 07.08.2006. u 08:53 kaže: moj frend u istu svrhu sinu pjeva “danas sam bacio radio kroz prozor”. ne što bi to mali volio, nego ovaj jedino to zna pjevat. nakon deset takvih noći, dijete je počelo odlično spavat već kad ovaj stigne do “razbio se u tisucu komada”, al ne zato kaj ovaj zna pjevat, nego je djetetu dozlaboga dosadno. bar ja tak mislim. 🙂
a kak me dvogodišnji nećak koji uporno i dalje sisa na moru ispodrpal po mojim dvjema potencijalnim dojiteljicama čim bi mi se u vodi pribiližio neću ni pričat. nijedan frajer mu nije ni do koljena. 😉


Pjegi – 07.08.2006. u 10:26 kaže: imam podosta te klapske (igrom slucaja:)), al verujem da ces vec danas naci novu inspiraciju:)


Rainbow – 07.08.2006. u 14:47 kaže: pozdrav đrkađiji ribafishu!


jedna_marina – 07.08.2006. u 15:02 kaže: zanimljivo, jako. nisu loši uvjeti u braku, samo malo više stvari ide u tvoju korist, hehe


jack… – 07.08.2006. u 18:45 kaže: hej dobar blog………….—pozzzZZZZzz—……..


prokleti_bambij – 07.08.2006. u 19:03 kaže: ova jedna moja je uspavala malu dok je pjevala jezevu kurcicu i u drugoj nazdravljala kriglom—upalilo je,probaj!!! i hepi,hepi!!!


dida99 – 07.08.2006. u 19:44 kaže: Al se Rok još budi po noći? Moj Roko ima sad 11 miseci a od četvrtoga već legne u 9 navečer i budi se u 8 ujutro. He he he, pametna moja glavica, čaćino dite. Za ona pravila potpisujem, pogotovo članke o sitnoj ribi. I za Gibona se slažem. Neka znaš da ne znam nikoga u Splitu ko voli Gibonija mada ga uglavnom cijenimo kao glazbenika.


gavrich – 07.08.2006. u 22:05 kaže: ae kul blog de ajd stavi kod mene neki koment ae sretno sa Juniorom heheheheeh


Kutchkica – 08.08.2006. u 02:27 kaže: e jel čitaš ti ove komentare redovito ili ipak nekad to preskočiš???

Respect.

P.S. a ako neko ipak odluči pogledati moj blog, mala napomena, inače razmišljam 100 na sat ne stignem to sve ni reći(a ja stvarno brzo pričam), a kamoli to sve zapisati. ali učim se zapisivati brže, a misliti malo sporije.


glusha – 08.08.2006. u 20:52 kaže: sad videh slike gradine i mola … odavno se ovako nisam isplakala … jebote sto je bilo dobro … poljubac


laurax1 – 11.08.2006. u 20:37 kaže: Neka obećanja bi bilo teško ispunit…uf!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.