Poznati Chefovi Marin Medak i Dino Galvagno pripremaju mali gastro spektakl

Sprema se neobična večera u RougeMarinu koju nikako ne biste trebali propustiti

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Marin Medak iz zagrebačkog RougeMarina dobro je poznato ime u gastro svijetu, baš kao i njegov kolega Dino Galvagno, koji je svoj dom pronašao u sve atraktivnijoj Lici. A kad dvojica velikih kreativaca i vrhunskih poznavatelja hrane udruže snage rezultat mogu biti jedino slasni i rijetki specijaliteti, koje inače ne možete probati.

Marin Medak, 2019.

Zato svratite na gurmansku večer, koja će se održati 14. ožujka s početkom u 20 sati, a na čijem se jelovniku nalaze i pomalo neobična jela kao što su plavi rak i vepar. Možda „dopliva“ i neki od stanovnika Neretve, jer Chefovi su napravili pakleni plan da jela spravljaju isključivo od domaćih, autohtonih namirnica iz Like gdje živi Galvagno i Neretve odakle dolazi Medak. Jedan od ukusnih ukrasa na tanjuru sigurno će biti i aromatično samoniklo bilje, a gastro gurmani će sigurno uživati u ovom, neponovljivom iskustvu.

Svoje mjesto možete rezervirati na mail: info@rougemarin.hr, po cijeni od 72 eura, a očekuje vas čak šest sljedova prefine hrane čije ćete okuse i mirise sigurno dugo pamtiti.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.