Potribica je u bocama i uskoro kreće na put! Hvala na ogromnoj podršci projektu #RokOtok

by Ribafish
0 komentar

Boris Šuljić Boškinac privodi kraju operaciju Potribica. Za sve vas koji niste upućeni, čovjek je donirao sav novac od prodaje istoimenog vina udruzi #RokOtok, i to prije nego što ga je buteljirao.

Sve boce su unaprijed rasprodane unutar samo četiri sata, a mi smo od donacija mogli mirno ploviti dalje, štampati knjige, kupovati majice, medalje i druge darove klincima.

Nema tih riječi kojim bih mogao zahvaliti ovoj ljudini, jednostavno nema. Ako ste i vi dio ove priče i dolazite po svoje vino, vidimo se u Chevo’su 12.12. u 17 sati, još jednom hvala Borisu i njegovoj ekipi s Paga koja je upravo u pogonu i lijepi etikete na boce 🙂

Evo i Borisove objave!

POTRIBICA!!!Naša se akcija bliži svome kraju. Danas smo flaširali i etiketirali Potribicu. Etikete su se morale ručno lijepiti zbog njihove složenosti, hvala vam na izboru baš te etikete 😂😂😂🍷Hvala Studiju Sudar na donaciji dizajna i produkciji etiketa, hvala Grafika Šimrak na donaciji kartona Potribice. Od sutra pa nadalje oni koji su se odlučili boce preuzeti kod nas u podrumu, mogu to i učiniti, dovoljno je da se meni jave na bilo koji način. U Zagrebu će podjela boca biti organizirana 12.12. O čemu ćemo vas još naknadno obavijestiti, isto se odnosi na Rijeku i Split, svi ste dobili obavijest na svoj mail od tajnika udruge Saša Stankovića, onima koji neće osobno preuzeti boce u Novalji niti u Zagrebu, Splitu ili Rijeci, Potribica će biti dostavljena kurirskom službom.


Na kraju hvala vam svima što ste podržali ovu akciju, vino je iznad mojih očekivanja ali nije za dugo odležavanje. Stoga preporučujem da ga u dobrom društvu u veselju i ljubavi popijete sljedećegećeg Božića. Svima vam želim da u njemu uživate kroz nadolazeće blagdane, zatvorite oči na trenutak, otpijte gutljaj Potribice, zagrlite dragu osobu, sve ovo prebrzo prolazi, oslobodite dobrotu zarobljenu u ovoj boci i podijelite je uz malo mira, tišine, smijeha i radosti, pozovite ekipu koju niste dugo vidjeli i stavite Potribicu na stol, uživajte u tom trenutku, poklonite je nekom kome je ovog trenutka teško, uostalom, učinite nešto lijepo s tom bocom.

Nije ona veliko vino, nije arhivsko niti vino za otmjene trpeze, ona je skromno vino u kojem je koncentrirano mnogo ljubavi i dobrote. I zato mu ne treba otmjena čaša i svečana večera nego radost druženja i ljepota davanja.

Domagoju Jakopoviću Ribafishu želim da u dobroj kondiciji dočekate sljedeće ljeto i nastavi svoju predivnu edukativnu misiju. Snaga i dobrota tog čovjeka sve nas je dirnula i pokrenula. Zato ostajemo i dalje uz RokOtok!

Živjeli ❤🥂🍷🍾

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.