Pivovara Lepi dečki povodom Movembera napravila APA Brko!

Od svake prodane limenke pivovara donira 10 centi, a prodajni partneri dodatno koliko sami odrede. Sva prikupljena sredstva će biti uplaćena jednoj od udruga koja se bavi problemima muškog zdravlja

by Ribafish
0 komentar

Movember je pokret obilježavanja studenog kao mjeseca zaštite zdravlja muškaraca. Fokus je na zdravstvenim problemima koji pogađaju muškarce, kao što su rak prostate i rak testisa, ali i na često zanemarenim poteškoćama vezanim uz mentalno zdravlje i samoubojstvima. Ove se godinei čakovečka craft pivovara Lepi dečki odlučila uključiti u humanitarnu akciju te potaknuti pivopije da se pregledaju i razmisle o vlastitom zdravlju.

Tom prigodom u prodaju izlazi micro APA “BRKO”, sa samo 4% alc., isključivo u 0,5l limenkama. Od svake prodane limenke pivovara donira 10 centi, a prodajni partneri dodatno koliko sami odrede. Sva prikupljena sredstva će biti uplaćena jednoj od udruga koja se bavi problemima muškog zdravlja, a koju ćete vi odabrati u FB anketi na https://www.facebook.com/LDBrewery/.

Lista partnera će biti objavljena svakog ponedjeljka u studenom na njihovim Facebook i Instagram stranicama, ili jednostavno potražite Brko plakat u vašem omiljenom lokalu. Pivili!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.