Otvorenjem besplatnog klizališta i slatkom radionicom počele Zimske radosti u Vrsaru

Ove zime doživite veseli blagdanski ugođaj na proslavi zimskih radosti u Vrsaru. Općina Vrsar-Orsera i Turistička zajednica općine Vrsar u suradnji s brojnim lokalnim udrugama i obrtnicima već petu godinu organiziraju „Zimske radosti u Vrsaru – Festività invernali d'Orsera“

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Čarobno blagdansko vrijeme upotpunjeno je brojnim sadržajima, a program je započeo otvaranjem klizališta koje je otvoreno svakodnevno, od 16.00 do 22.00 sati, sve do ponedjeljka 8. 1. 2024. godine. U blagdanskom raspoloženju 14. i 21.12. u prostorijama Zajednice Talijana održat će se radionica izrade svijeća i slasnih vrsaranskih amareta. Radionice su besplatne, a prijave obavezne na mail info@infovrsar.com ili na telefon 052/441 746.

Tijekom prosinca, subote su rezervirane za zabavu, a na Trgu Degrassi organizirane su svirke uživo lokalnih bendova. Publiku će u subotu 16.12. zabavljati Paolo & Elita, 21. 12. na redu je DJ NIGHT, a u subotu 30.12. nastupit će Gordan Gregurović, poznati natjecatelj iz talent-showa The Voice.


Najsimpatičniji dio programa je program namijenjen djeci, a za kreativne radionice pobrinut će se Društvo naša djeca iz Vrsara. U subotu 16.12. djeca će izrađivati Božićne čestitke i pisati pisma Djedu Božićnjaku, a osim radionica tu je i neizostavni Face painting.U srijedu 20.12. u dvorani Saline s početkom u 17,00 sati za najmlađe je organizirana predstava „Orašar“ u izvedbi Teatra Naranča. Nakon predstave, djeci koja ne pohađaju Dječji vrtić Tići bit će podijeljeni pokloni.
U sklopu programa Vrsar je domaćin drugog festivala foto knjige Vista sur koju organizira udruga OrsArta. Izložba će biti otvorena 16.12. u prostorijama Zajednice Talijana Vrsaru 19.00 sati, a atmosferi će doprinijeti gitarista Oscar Ovejeiro iz Argentine. Izložba se može pogledati u nedjelju od 15.00 do 20.00 sati, a ulaz je besplatan.


U subotu 23.12. u župnoj crkvi sv. Martina u 17,00 sati, ženski pjevački zbor Mendule, zbor Talijana La Contrada, župni zbor Vrsar i župni zbor Funtana održat će tradicionalni Božićni koncert.  Lokalni ugostiteljski objekti na Trgu pobrinut će se da posjetitelji mogu uživati u kuhanom vinu i zajedničkom druženju. Za veselu atmosferu i obilježavanje dočeka Nove godine u podne pobrinut će se „Paolo &Elita“ a zagrijavanje započinje u 11,30 sati. Lokacija održavanja je Trg Degrassi u starogradskoj jezgri na vrhu brežuljka. Parking je besplatan na rivi, na velikom parkingu pored autobusne stanice ili na samom ulazu u mjesto, pored vrtića.

U slučaju kiše klizalište će biti zatvoreno, jer nije natkriveno. Više informacija o programu nalazi se na www.infovrsar.com

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.