Osvojena Azija: Craft pivovara Varionica zasjala na najvećem i najprestižnijem azijskom natjecanju piva

by Ribafish
1 komentar
Ponovno uzbudljive vijesti iz pivskog svijeta – pivovara Varionica je osvojila nevjerojatno važne medalje na Asia Beer Challengeu 2021. Osvojili su zlatnu medalju u kategoriji American IPA za Haker black hat edition koje su napravili suradnji s Combis, zlatnu medalju za njihov Pale ale, srebrnu medalju za Siesta session IPA te brončanu medalju za Pop!Lager.
Službena objava:
Uzorci koje je Varionica poslala podvrgnuti su najstrožim standardima slijepog kušanja kako bi se osigurali objektivni rezultati na najvećoj i najprestižnijoj degustaciji piva u Aziji. S obzirom na to da se 50% svjetske količine piva sada konzumira u Aziji, prema Neilson, Azija je ključni fokus pivovara.
Najpoznatiji svjetski brendovi piva poslali su uzorke na natjecanje, poput: Ayinger, Rodenbach, Palm, Hopster, Hofmeister i mnoge druge. Nošenje službenih medalja Asia Beer Challenge čini boce neodoljivima trgovcima i široj javnosti.
„Nisu ovo naše prve medalje koje smo dobili i drago nam je da smo zadržali visoki standard kvalitete“ – rekao je suvlasnik Davor Simičić. No, činjenice su činjenice – izravno se natječući s najboljim i najvećim izborom pivskih uzoraka poslanih na Asia Beer Challenge, naše samopouzdanje je potvrdio i Odbor za ocjenjivanje Asia Beer Challenge. Gore navedene medalje nisu slučajne nego su odraz naše ljubavi prema pivo i predanosti kvaliteti, veliki je ovo uspjeh cijelog našeg tima – istaknuo je suvlasnik i glavni pivar Matija Mrazek.  
Sve čestitke Varioničarima, sve rezultate natjecanja pogledajte na ovom linku

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Ajvar by Marin Rendić i craft pivo Varionica? Dobitna kombinacija ili ne? - Ribafish 15 rujna, 2021 - 12:14

[…] Osvojena Azija: Craft pivovara Varionica zasjala na najvećem i najprestižnijem azijskom natjecanju… […]

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.