Osijek vas poziva: Najdraža Večer vina i umjetnosti na novom mjestu!

Omiljeni osječki događaj ove se godine odvija u parku kod Školjke

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Ona mjesta što u srcu ostavljate za popunjavanje dobrim osjećajima, ovog petka imate priliku ispuniti još jednom Večeri vina i umjetnosti. Turistička zajednica Osječko – baranjske županije uz partnere, priprema još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta u petak 26. svibnja od 18.00 do 24.00 sata u Parku kralja Držislava ili kod Školjke. Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo sve hedoniste da se pridruže u razmjeni osmijeha i plesnih pokreta.

Uz vina Slavonije i Podunavlja, i ritam koji će zadati NO Jazz band i DJ Omke opustite se u dobrom društvu i atmosferi koju će dodatno začiniti art & lounge zona. Za art zonu će se pobrinuti vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe s DJ Umbom i DJ Maxom. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt.


Odazovite se pozivu Turističke zajednice Osječko – baranjske županije, Osječko – baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite datum na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina i umjetnosti već 11 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi. Vidimo se!

Za više informacija posjetite web stranicu Visit Slavonia Baranja i Facebook događaj Večer vina i umjetnosti 26.5.2023.

 

Park kralja Držislava – kod Školjke
26. svibnja 2023. godine
18.00 – 24.00 h

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.