Murska Dekla gin nagrađen zlatom na prestižnoj svjetskoj smotri u Londonu!

U 28. po redu ISC natjecanju održanom u Londonu, Murska Dekla London Dry gin nagrađen je zlatnom medaljom za iznimnu kvalitetu proizvoda!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
ISC predstavlja glavni događaj promoviranja jakih alkoholnih pića izvanredne kvalitete iz cijeloga svijeta. Samo natjecanje se temelji na rigoroznom i neovisnom procesu ocjenjivanja pića, kako bi se osiguralo da samo oni najbolji budu nositelji njihovih medalja. ISC godišnje prima prijave iz preko 70 svjetskih zemalja, a ove godine prestižnom nagradom može se pohvaliti i Hrvatska zahvaljujući svojem predstavniku – Murska Dekla London Dry ginu.

Osvajači ISC-ovih medalja predstavljaju sam vrh svjetskih proizvođača alkoholnih napitaka, što je samo potvrda o kakvom se kvalitetnom proizvodu radi te koliko velik posao rade domaći proizvođači.


„Osvajanje ISC zlatne nagrade doista je impresivno postignuće za bilo kojeg proizvođača jakih alkoholnih napitaka, a vidjeti naš proizvod uz samu elitu ove branše kao što su Pernod Ricard, Diago i mnogi drugi – čini ovo postignuće istinski posebnim.“ – rekao je jedan od suvlasnika Marko Car.

Gin Murska Dekla stvoren je 2019. godine u Međimurju, a sama ideja brenda i priča koja stoji iza proizvoda jest povezanost s prirodom. Tako je nastao i sam slogan „Feel the whisper of nature“, što u prijevodu znači „Poslušaj šapat prirode“ koji, kako kažu kreatori, poziva da stanete na sekundu, opustite i uživajte u trenutku.

Više o ginu i samoj filozofiji koja stoji iza Murske Dekle pročitajte na službenoj web stranici.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.