Guest Shift: Split i Zagreb posjetili vrhunski svjetski barmeni!

U splitskom Bar Sistemu gostovali su barmeni Oscar Buhre i Jakob Sandersjoo iz Lucy's Flower Shop bara, a u Zagrebu u Landsky baru gostovao je Dead End Paradise barmen i vlasnik Jad Ballout

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Splićani su imali priliku uživati u koktelima koje su im pripremili barmeni Lucy’s Flower Shop bara, Oscar Buhre i Jakob Sandersjoo iz Stockholma, a ovaj bar skriven je u podrumu zgrade u samom centru grada i poznat po tome da se u njega ulazi iz cvjećarnice. U Splitu su oduševili sve prisutne u Baru Sistema koktelima koji se rijetko sastoje od više od četiri sastojka, delikatno izbalansiranih u nježnoj alkemiji kako bi uvijek ponudili više od očekivanog.

Dan kasnije u Zagrebu je u Landsky baru gostovao vlasnik Dead End Paradise, Jad Ballout kao jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu barova. U dresu hrvatske nogometne reprezentacije prisutnima je priuštio odlične koktele, performans i dobru zabavu.


Dolazak velikih svjetskih imena barske scene u Hrvatsku možemo zahvaliti tvrtki Alca Zagreb / Alca Beverages koja je sve snažnija u distribuciji i industriji jakih alkoholnih pića i koja je organizirala njihov dolazak i mogućnost široj publici da uživa u ovoj mixology priči!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.