Od Hrvatske do Beverly Hillsa: Vina naših vinarki na pre-Oscar partyju

Predstavljanje vina hrvatskih vinarki na druženju prije dodjela nagrada ovogodišnjeg Oscara u Beverly Hillsu postala je savršena prilika za gđu Renee Pea, generalnu konzulicu Republike Hrvatske u Los Angelesu, razgovarati s gostima o hrvatskom vinarstvu općenito, a u ovom slučaju posebno o hrvatskim vinarkama – iz svih vinskih regija Hrvatske

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

“Ovaj događaj, pogotovo jer obilježavamo mjesec ženske povijesti, bio je izvrsna prilika za predstavljanje hrvatskih vinarica”, rekla je Renee Pea, generalna konzulica Republike Hrvatske u Los Angelesu. “Uzbuđeni smo podići čašu ili dvije hrvatskih vina poput graševine, malvazije, pušipela ili plavca malog u jednom od najboljih restorana na ovom području.”. Opća ocjena gostiju bila je da su vina izuzetno kvalitetna, i raspitivali su se gdje se mogu nabaviti.

Kada je u Pitanju Hrvatsko Vino — Move Over Cocktails
Gala svečanost održana je u četvrtak, 9. ožujka u kultnom restoranu “Tatel”, gdje je jedan od vlasnika Rafael Nadal, gdje su gosti uživali u vinima iz sve četiri hrvatske vinske regije. “Uzbudljivo je vidjeti imena Jasne, Tee, Ane i Gorane isprepletena s imenima filmskih zvijezda, kao što su Jennifer Hudson, Marcia Gay Harden & Eva Longoria i drugih u filmu Tell It Like a Woman”, rekla je Mirena Bagur, osnivačica Croatian Premium Wine Imports, Inc., distributer i vinski ambasador za 80+ autohtonih hrvatskih vinskih etiketa koja se isporučuju u većinu američkih država.

“Sada, kada su upoznati s kvalitetom hrvatskog vinarstva, samo trebamo naučiti Amerikance kako se izgovaraju nazivi naših autohtonih sorti”, dodala je sa smiješkom Bagur.

#Croatiastrong žene daju podršku vinarkama
Podršku ženama diljem svijeta i hrvatskim vinarkama pružio je tim #Croatiastrong žena koje su također izgradile karijere u svojim područjima, počevši od diplomate Pea do glumice, spisateljice i producentice Elle Mische te Dr. T, osnivačice Dr. T AntiAging, doktora integrativne medicine i farmacije. Svi oni dali su podršku vinarkama ne samo kušajući vina, već i razgovarajući među gostima o kvaliteti hrvatskog vinarstva.

Zvijezde
Zvijezde Dynamita Productions u suradnji s Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, Tatel & Smirnoff organizirali su “ILBE gala” za kolege iz industrije kako bi proslavili svoje filmove, uključujući filmove koji slave ulogu žena u društvu diljem svijeta.

Hrvatska vina distribuiraju se diljem Kalifornije, a mogu se isporučiti i u većinu američkih država putem internetske trgovine www.CroatianPremierWine.com.


Za više informacija: info@CroatianPremiumWine.com ili slijedite @croatianpremiumwine.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.