Noel, Zagreb: Predstavljen novi chef Mario Mandarić!

Mario je dobro poznato lice u svijetu gastronomije, a uz zvjezdanu reputaciju i neosporiv talent, u Noel donosi svježu perspektivu i inovaciju

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Noel, jedini restoran u Zagrebu Michelinovom zvjezdicom i kultno mjesto cijenjeno po iznimnoj visokoj gastronomiji i jedinstvenom iskustvu za sva osjetila, s ponosom predstavlja novog glavnog kuhara – Maria Mandarića. Mario je dobro poznato lice u svijetu gastronomije, a uz zvjezdanu reputaciju i neosporiv talent, u Noel donosi svježu perspektivu i inovaciju.

Mandarić se etablirao kao jedan od najboljih mladih kuhara u industriji, stekavši pohvale za svoj kreativni pristup, predanost pronalaženju najkvalitetnijih sastojaka i nepokolebljivu strast prema umjetnosti fine dininga. Mario će tako od ove jeseni voditi Noelovu kuhinju i nadahnuti tim na stvaranje novih inspirativnih kulinarskih doživljaja.

“Suradnja s Noelom s ovime je dobila svoj lijep nastavak, s obzirom na to kako sam već bio glavni chef u Noelu Buje. Jako me veseli novi izazov u karijeri i iskustvo rada u jedinom restoranu u Zagrebu s Michelinovom zvjezdicom. Vjerujem da ćemo zajedničkim trudom nastaviti jednu sjajnu priču, u koju ću se potruditi uklopiti svoj prepoznatljivi stil kuhanja s Noelovim potpisom”. – izjavio je Mandarić.

U svojoj 31 godini Splićanin Mario Mandarić se može pohvaliti impresivnom biografijom. Kuhao je u najboljim svjetskim restoranima, od Tajlanda, gdje je posjedovao vlastiti restoran u koji su dolazili brojni poznati iz svijeta Hollywooda. do Engleske, u kojoj je radio u The Fat Duck – najboljem restoranu na svijetu s čak tri Michelinove zvjezdice. Uz to, Mario je uvršten i na listu trideset najutjecajnijih ljudi u Europi ispod 30 godina, i to zbog svog iznimnog humanitarnog rada – naime, sa suprugom Mateom, Mario gradi bunare u Africi.

„Uzbuđeni smo zbog ovog novog poglavlja u Noelu! Nastavljamo u istom tempu, cijeli tim je na okupu, od servisa do bara na čelu s novim chefom Mariom Mandarićem, za kojeg vjerujemo kako će našim gostima nastaviti pružati ultimativna gastronomska putovanja koja spajaju najfinije namirnice s inovativnim tehnikama, ali sa svježom perspektivom i novim tehnikama i načinima razmišljanjima“. – rekli su iz Noela.

Foto: Šimun Šitum i privatno vlasništvo

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.