Na jubilarnom 10. Beerfestu #lepidečki otpiraju novu pivovaru!

by Ribafish
0 komentar

Kako povezati ugodno s korisnim, pivu s burgerom? Čakovečka (i međimurska) pivovara #LepiDečki otvara vrata svoje nove zgrade, proizvodnog pogona, a uskoro i kušaone i pivskog puba za javnost!

U petak 9. listopada po prvi puta će se otvoriti vrata najveće craft pivovare na sjeveru Hrvatske, a sve u sklopu jubilarnog 10. Beerfesta! Za ovu prigodu čakovečki BEERFEST seli u Mihovljan, u budući pivski i gastro centar grada Čakovca.

darkmares.com

Lepi Dečki nakon četiri godine preselili su iz Starog Hrasta svoju pivovaru u vlastiti prostor i time zaokružili investicijski, ali i proizvodni proces na jednom mjestu.

U petak od 15:00 sati, kad počinje i službeno Beer&Burger Fest u pivovari Lepi Dečki u Čakovcu moći ćete pojesti odlične burgere gastro partnera i prijatelja, ali i isprobati sve njihove pive po posebnim promo cijenama.

darkmares.com

Waitapu, Čakovečko, Međimursko, Kaj-El, Kaj-Pa, Dark Side, XO, UPS BOS, Kosjenka, Zrinski, St. Martins, Regoč, Hyperbola, Blueberry Side, Tria de los Muertos, ali i Barokno i Nikola Zrinski čekaju na vas!

Zapišite adresu Mihovljanska BB i navratite na pivu, burger i odgovorno druženje ovaj petak i subotu od 15:00 sve do 23:00 sata u Međimurskoj pivovari Lepi Dečki.

www.lepidecki.net

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.