Međimurski lepi dečki slave 5 godina vlastitog pogona i pozivaju na tulumčinu u Čakovcu od 13.-15.5.

Davnog 05. svibnja 2017. je skuhano prvo pivo Međimurskih lepih dečki na vlastitoj opremi i to je datum koji obilježavaju kao službeni rođendan zadnjih godina. U to ime, slijedi proslava!

by Ribafish
0 komentar

Oprema je od toga mnogo puta poboljšavana, četiri puta proširena, tako da su dečki sad došli na respektabilnu brojku od 60.000 litara piva mjesečno koje izbacuju iz svog novog prostora u Mihovljanskoj, ispod groblja u Čakovcu, u koji su uselili u pandemijskoj 2020.

Pivovaru će tijekom ljeta ponovno proširiti, te uz novu automatsku punionicu limenki s nitro dozatorom krenuti u novu priču s izvozom i negaziranim pićima.

Uz prostor su uredili i svoj Pub s uvijek dostupnih 10 svježih piva na točionicima i opremili Smokeraj gdje proizvode pulled pork, dimljene burgere i vlastite kobasice. Nemojmo zaboraviti i njihovu destileriju Free Spirit koja krajem aprila lansira prvi međimurski pelinkovac!

U tih 5 godina skuhalo se preko 30 stilova piva, odradilo desetak kolaboracija s pivovarama iz okolice i šire, pa je tako došlo i do ideje da se petica proslavi s pet kolaboracija kuhanih s prijateljskim pivovarama iz okolnih zemalja.

Reset Brewery – Styrian NEIPA
Dogma Brewery – DDH cold APA
Sofia Electric Brewing – Hoppy Pils
Reketye Brewing Co. – Cherry Sour Berliner Weisse
Maskeron – NZ WC IPA

Svih pet piva će biti predstavljeno na rođendanskom Beerfestu povodom proslave rođendana, 06. i 07. svibnja na prostoru ispred pivovare/puba. Dva dana, četiri koncerta (Mayales, Zebas, Bijela laž, Kranks), DJ-evi, nagradne igre, puno burgera, kobasica i pulled porka – to se jednostavno ne smije propustiti!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.