Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!

Sport Vision prepoznao je važnost pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija! Partnerstvo s Crvenim Nosovima, čija se misija oslikava u sloganu "Smijeh Budi Nadu" predstavlja korak prema osiguranju i pružanju bitne podrške djeci u bolnicama i starijima u domovima. 

by Ribafish
0 komentar

Malo lijepih novosti!

Crveni Nosovi tugu pretvaraju u radost, a strah i nemoć u snagu. Svojim kreativnim pristupom uče djecu i odrasle kako svoju bol mogu preobraziti u snagu te tako lakše prebroditi nedaće koje su ih snašle. I dok oni nesebično pružaju podršku djeci i starijima u domovima, Sport Vision svojim doprinosom pomaže u ostvarenju njihove plemenite svrhe. Ovo partnerstvo nije samo o prodaji sportske opreme, već o stvaranju pozitivnog utjecaja u zajednici i širenju osmijeha svima kojima je to potrebno.

U srcu ove plemenite suradnje leži angažman Sport Visiona da na svaki prodani Champion artikl odjeće donira 0,10 € Crvenim Nosovima. Ova inicijativa ne samo što omogućuje kupcima da podrže svoje sportske potrebe, već i pruža priliku za sudjelovanje u humanitarnom djelovanju koje pruža smijeh i nadu onima kojima je to najpotrebnije.

Suradnja simbolizira snagu humanosti te omogućuje i tebi da kupnjom Champion odjeće budeš dio hvalevrijedne inicijative! U Champion i Sport Vision trgovini možeš kupiti Champion odjeću i donirati 0,10€ Crvenim nosovima, a samo jednim klikom pronađi artikle s kojima možeš pomoći donirati Crvene Nosove >> https://www.sportvision.hr/proizvodi/crveni-nosovi/.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.