Križevci Gastro Fest: Dođite na drugo izdanje ove mlade manifestacije u subotu 20. svibnja!

Ova je manifestacija posvećena promociji hrvatske junetine brenda „Hrvatska junetina Udruge Baby Beef“ i domaćih proizvođača junetine, održat će se u subotu, 20. svibnja s početkom u 14,00 sati u restoranu Vojarna.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Nakon tri godine pauze, brojni posjetitelji ponovno će moći uživati u neograničenoj količini jela pripremljenih od domaće junetine i prilozima prigorskoga kraja. Za tu potrebu, članovi Udruge Baby Beef osigurali su čak 800 kilograma mesa koje će se pripremati na različite načine i uz primjenu različitih tehnika.

Cijena ulaznice je 10 eura, za djecu od 8 do 14 godina 5 eura, a za djecu do 8 godina ulaz je besplatan. U cijenu ulaznice uračunata je neograničena konzumacija jela dok će se vrhunska križevačka vina i križevačka piva posebno naplaćivati.

Osim gastronomskog dijela, pripremljen je i onaj zabavni pa će tako svirati križevački tamburaši dok će se oni najhrabriji moći okušati u jahanju mehaničkog rodeo bika.

Organizatori manifestacije su Grad Križevci, Udruga Baby Beef, Srednja škola „Ivan Seljanec“ Križevci i Križevački poduzetnički centar d.o.o..

Pozivamo vas stoga još jednom da dođete u Križevce na Križevci Gastro Fest u subotu, 20. svibnja od 14,00 do 19,00 sati.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.