Kranjske kobasice i Laško pivo u centru Zagreba!

by Ribafish
0 komentar

Ovo zvuči opako!

 

Dragi prijatelji, izreka kaže da ljubav ide kroz želudac. I to je u većoj mjeri istina. Prijateljstvu između Hrvata i Slovenaca često možemo svjedočiti ljeti po cijelom Jadranu ili u slovenskim turističkim biserima, naročito zimi na skijalištima. Tijekom druženja, prijatelji najčešće sjednu za isti stol i počaste se odličnom hranom i pićem. Tako će biti i ovaj put!

U suradnji s GIZ (Gospodarskim interesnim združenjem) Mesne industrije Slovenije iz Ljubljane, a uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu te Pivovare Laško, od 11.00 do 13.00 sati Aperitivo bar (Vlaška 7) organizira promociju Kranjske kobasice za stručnu javnost, medije i diplomate, a u nešto kasnijem terminu, od 13.00 sati (do isteka zaliha) i za sve ostale ljubitelje Kranjske kobasice i prijatelje Slovenije.

U promociji sudjeluje šest od četrnaest certificiranih proizvođača Kranjske kobasice, članova GIZ Mesne industrije Slovenije, uz stručan pristup predstavnika proizvođača i prigodni glazbeni program te hostesu iz Slovenije u slovenskoj narodnoj nošnji.

Dobro došli!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.