Jess Pryles: Svjetski poznata influencerica priredila spektakl u centru metropole

Vrhunski stakeovi, hamburgeri, odlična pića i glazba Matije Cveka dočekali su nas jučer u Regular baru na nešto malo drugačijem događanju. Naime, bili smo na pravom Teksaškom roštilju koji nam je pripremala rođena Australka!

by Ribafish
0 komentar

Regular bar u dvorištu u Ilici preko puta Britanca, osim zgodnih i nasmijanih barmena i konobara uvijek ima neko iznenađenje pogotovo u ljetnim danima.

Tako smo u ponedjeljak zahvaljujući ekipi koja je organizirala Summer BBQ upoznali Jess i fino se najeli izvrsnih steakova i burgera. Ponovilo se, i želimo ovako sočan ribeye na stolu barem jednom tjedno!!!

Službena objava:
Ponedjeljak poslijepodne se pokazao idealnim za Summer BBQ brenda Meat Revolution i isprobavanje njihovih mesnih delicija u Regular baru na Britancu. Jess Pryles, porijeklom Australka s Teksaškom adresom, influencerica te stručnjak za meso i roštilje, bila je naša domaćica i uputila nas u tajne njenog roštilja. Kako to obično biva, trebala joj je i mala pripomoć pa je tu uskočio food bloger Gladni Mile koji je jednako dobro baratao za roštiljem, ali i u otkrivanju Jessinih tajni za odabrane posjetitelje.


Na samom početku Jess nam je poručila “Moja nit vodilja je vrlo jednostavna, ja sam samouka majstorica roštilja i ako sam ja uspjela savladati tehnike savršenog roštiljanja, onda možete i vi“.

Taman kad su vanjske temperature krenule lagano padati, iskusna majstorica roštilj Jess je zagrijala roštilj na drveni ugljen i za predjelo pripremila Black Angus Ribeye steak. Inače, Meat Revolution Black Angus je govedina s vrhunskim okusnim kvalitetama. Ono što je specifično u vrhunskim Meat Revolution Ribeye stakeovima je “mramoriranje” mesa. Meso je prošarano intramuskularnom masti koja se topi tijekom toplinske obrade pa čini meso vrlo sočnim i ukusnim. Upravo takav je i bio Jessin steak – sočan, ukusan i topio se u našim nepcima.

Pritom nam je Jess otkrila koja je njena tajna: „U biti vrlo je jednostavno, trebaju vam tri stvari: vrhunski steak, vruća vatra na roštilju i sol. To je ono najvažnije, a nakon toga slijedi tehnika, moja je možda malo drugačija od onoga što ste navikli čuti pri pripremi stakeova, ja odrezak pri pripremi okrećem mnogo puta kako bi postigla savršenu koricu i finu mekanu unutrašnjost mesa“. I uistinu, Jess nam je servirala savršeno hrskave, a opet meke i sočne komadiće stakea.

Uslijedili su još različiti stakeovi i burgeri s Jessinim posebnim dodacima, a svaki nas je očarao i zaveo naše osjetne pupoljke na svoj način. Priznajemo, bio je to daleko najbolji roštilj koji smo imali priliku kušati i pamtit ćemo ga još dugo, dugo.

Inače, brend Meat Revolution posluje pod posebnim certifikatom Texas beef council, što garantira iznimnu kakvoću mesa. Ove odlične stakeove i burgere trenutno je moguće pronaći samo u trgovačkom lancu Plodine, no nadamo se kako je ovo samo početak Meat Revolutiona u Hrvatskoj jer su nas njihove mesne delicije uistinu očarale.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.