Izlet.hr – ponuda izleta za osnovne škole od sada na jednom mjestu

Kad višegodišnje iskustvo u agencijskom poslovanju oplemenite modernim digitalnim tehnologijama dobijete vrhunski proizvod zanimljiv nastavnicima, razrednicima, roditeljima i učenicima

by Ribafish
0 komentar

Službena objava: 
Korak ispred kad su u pitanju organizacija školskih putovanja, digitalni alati i tehnologija, splitska putnička agencija Eklata lansirala je jedinstvenu web i mobilnu aplikaciju Izlet.hr putem koje nastavnici, razrednici, roditelji, ali i učenici samostalno mogu izraditi ponudu školskog izleta bilo gdje u Hrvatskoj.

Klik po klik

„Nakon odluke u koju županiju ćete ići, birate hoće li izlet biti u prirodi ili učenici žele razgledati kulturno-povijesne znamenitosti, posjetiti galerije i muzeje… Možete se odlučiti na jedan, ali i kombinaciju više sadržaja, ponudi dodati primjerice i ručak. Svoje odabire jednostavno “poklikate” ili „drag&dropate“, upišite broj učenika i odmah ćete doznati cijenu i uvijete plaćanja“, kaže Jurica Glavina, direktor Eklate, agencije specijalizirane isključivo za turizam djece i mladih s više od 20 godina iskustva u radu, više od 2.500 odrađenih putovanja i više od sto tisuća zadovoljnih putnika.

Sljedećim klikom zatražite ponudu koju aplikacija generira samostalno i koja stiže mailom u trenu, a klikom na njezino prihvaćanje tim mladih, visoko obučenih turističkih djelatnika, pedagoga i edukatora kreće s pripremama edukativnog i zabavnog izleta po vašoj mjeri.

Ono što želite i kad želite

Izlet.hr digitalna je platforma osmišljena kako bi maksimalno olakšala odabir izleta školama, roditeljima i učenicima, ali i ubrzala i pojednostavnila njegovu organizaciju. Sučelje je maksimalno pojednostavljeno i atraktivno za sve generacije koje odlučuju o školskim izletima.

“Digitalna rješenja implementiraju se s ciljem sve kvalitetnije usluge i personaliziranog pristupa, optimiziraju vrijeme i troškove te utječu na doživljaj putovanja. Digitalnom transformacijom poslovanja našim klijentima želimo uštedjeti vrijeme, omogućiti im ono što žele, kad god to žele pa smo zato i razvili za sada u Hrvatskoj jedinstvenu platformu samostalne izrade školskih izleta. U planu nam je izrada slične aplikacije za ekskurzije namijenjene osnovnim i srednjim školama”, ističe Glavina te poručuje kako su školska putovanja iznimno važan dio odgojno-obrazovnog procesa.

Fotografije: Putnička agencija Eklata

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.