Iron Bull Tank Arena poziva na turnire s tenkovima na daljinsko upravljanje!

U organizaciji Iron Bull Tank Arene i Varionice prošloga tjedna održan je prvi u nizu turnira s tenkovima na daljinski.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
U organizaciji Iron Bull Tank Arene i Varionice prošloga tjedna održan je prvi u nizu turnira s tenkovima na daljinski. Tim Varionica predvođen Ribafishom, izazvao je protivnike, dobitnike nagradne igre Varionice i Iron Bulla. Boreći se na strani Amerikanaca i Nijemaca i jedni i drugi “ostavili su srce na mapi” francuskog grada Arracourta.

Dva sata nadmetanja, strategiziranja, ispaljivanja airsoft metaka iz najnaprednijih tenkova na daljinski na svijetu završilo je pobjedom Varioničara. Ovaj tim sada nastavlja izazivati. Od sljedećeg tjedna, svake srijede, možete prijaviti svoj tim na mini afterwork borbe od 17 do 20 sati. Pobjednici će ući u selekciju za finalno nadmetanje u kojem će se ponovno sresti samo timovi prvaci. Iron Bull i Varionica čekaju vas srijedom s užarenim daljinskim upravljačima i hladnom pivom.

Iron Bull d.o.o. nagrađivani je hrvatski start up te vlasnik prve svjetske tenkovske igraonice u kojoj se možete boriti tenkovima na daljinski. Tenkići iz Arene podijeljeni su u dva tima – US i Njemačku i simuliraju jednu od osam najpoznatijih svjetskih tenkovskih bitki u povijesti – bitku za Arracourt. Opremljeni su sofisticiranim senzorskim sustavom koji prati oštećenja tenkova prema mjestu pogotka te airsoft tehnologijom ispaljivanja.

Ovakav sustav još nije razvijen u svijetu, zbog čega je Iron Bull sa svojom idejom već izazvao veliki interes ulagača i potencijalnih franšizera iz cijeloga svijeta. Sve informacije o igraonici, tenkovima te mogućnostima organizacije team buildinga i rođendana u Iron Bullu, potražite na www.ironbull.hr

FB: https://www.facebook.com/Ironbulltanks/?ref=page_internal

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.