Iločki podrumi: Otvorena online vinoteka

by Ribafish
0 komentar
Iločki podrumi

Ne znam kako vi, ali mi smo si u karanteni svako malo spili nekaj fino. Pa ako ovo nedajbože potraje, evo dobrih vijesti iz Iločkih podruma. Kao i za ubuduće u bilo kojoj prigodi, naravno…

Iločki podrumi

Službena objava:

Ljubitelji vina Iločkih podruma od danas svoje omiljeno vino mogu naručiti iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Iločki podrumi otvorili su svoja virtualna vrata online vinoteke na adresi https://shop.ilocki-podrumi.hr/.

U online vinoteci Iločkih podruma sigurno ćete pronaći svoje omiljeno vino jer je u ponudu uključen cijeli asortiman.
Široka ponuda nudi vam odabir idealnog vina za sve prilike. Bilo da se radi o dobrim vijestima kojima treba nazdraviti, iznenađenju za dragu Vam osobu ili samo uživanju uz omiljenu knjigu, pronaći ćete vino za svaki trenutak.

En Primeur 2020: Predstavljena vina berbe 2019. iz Slavonije i Podunavlja, Dalmacije i Međimurja

 

Graševina, Kapistran bijeli i Kapistran crni iz klasične linije vina su koja idu uz sve što volite, imaju široku primjenu u gastronomiji i sljubljivanju s Vašim svakodnevnim menijem. Nova berba iz odabrane linije vina Iločkih podruma idealna je za svaki dan i uz svaki ručak upravo zahvaljujući svojoj mladosti i svježini. Za posebne prilike tu su vrhunska vina s jedinstvenog bogato osunčanog vinogradarskog položaja Principovac.

Limitirana linija Principovac u svojoj paleti nudi polusuhe i poluslatke Graševinu, Chardonnay i Traminac, vina stvorena za uživanje ili kao iznenađenje za dragu osobu. Za one najposebnije prilike i trenutke za pamćenje, u online vinoteci Iločkih podruma pronaći ćete sve predikatne Tramince, od kasne pa sve do ledene berbe.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 350 kuna, a trenutno se vrši samo na području Hrvatske.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.