IBEE Cooking Show: Ivana Banfić pokreće YouTube kanal s kuharskim receptima!

by Ribafish
0 komentar

Od devedesetih kad je rasturala s dance hitovima, do danas kad je gledamo na 321 kuhaj, i Bee je radila stvarno štošta, a najnoviji je hit – YouTube kanal!

U IBEE sam bio potajno zaljubljen u vrijeme Cro trasha, a onda sam se skroz smrznuo kad sam je vidio na setu 321 kuhaj. Naravno, kad smo se dobro ismijali i kad sam još saznao da je Grgić koji kuha s njom ONAJ Grgić iz Klika i odasvud, držao sam im ovolike fige. Pratite što se događa..

Ivana ni danas ne miruje, nego ozbiljno nastavlja s receptima i kuhanjem, pa tako pokreće i svoj kanal na YouTubeu, u povodu čega sam joj morao postaviti par pitanja.

Draga Ivana, gdje si ti sad?
Živjela sam donedavno u Staroj Drenčini, selu pokraj Siska, ali sam se vratila u Veliku Goricu.

Otkud ideja za kuharski YouTube, što je s glazbenom školom?
Ta ideja je već neko vrijeme u meni i planirala sam početi prije godinu dana, međutim sve nas je iznenadila Corona kriza i svijet je stao. Tako sam i ja stala. Međutim, kako ja ne odustajem od svojih snova i ideja, tako sam počela i sa snimanjem,pa što bude, bude.
Volim kuhati, fino jesti, volim putovati, istraživati, volim pjevati, zabavljati ljude, volim publiku… Zapravo sve isto kao i ti, tu smo slični, koliko vidim… Glazbena škola više nije aktivna.

Kako je tekla glazbena karijera do danas, jesmo li štogod propustili?
Snimila sam dva singla u međuvremenu, “Vrati me u disco” i “Celebrity” u vrijeme lockdowna. Napisala sam knjigu “Devedesete” i izdala knjigu o tome kako sam stvarala dance u 90-ima, koja je još dan danas popularna.

ZAZ House: Prvi restoran finalistice prošlogodišnjeg showa 321 kuhaj!

Pjevaš li još?
Da, doduše svojim prijateljima i rodbini, malo u kadi i pod tušem, jer već godinu dana su zabranjena javna okupljanja i koncerti, tako da javno ne nastupam, kao i svi moji kolege i kolegice, ne svojom voljom…

Kakva je priča s kuhanjem, otkud, otkad, kome, koliko?
Priča počinje s mojom bakom koja je super kuhala i od nje sam i naučila kuhati. Inače kuham cijeli život, volim doći doma i skuhati nešto fino, volim društvo i goste, nema mi veće radosti od toga da počastim društvo sa super klopom i kad im vidim zadovoljna i sretna lica – to je neprocjenjivo… za to se živi.
Volim svoju publiku i s obzirom na to da nema nastupa uživo, ovo je način da kroz svoja videa ostanem u kontaktu s njima… da se družimo kroz to da im nešto virtualno skuham i podijelim recept, iskustvo, nasmijem ih i zabavim… to je cilj IBEE COOKING SHOW-a.

Po čemu ćeš biti drugačija od brojne konkurencije?
Po svemu, samo je jedna IBEE… ha, ha, ha, kroz svoju energiju…

Što nikad nećeš kuhati?
Špek fileke, ha, ha, ha!

Nemoj me ljutiti 🙂 Koji su ti najjači aduti?
Domaća, zdrava hrana, kolači definitivno… ali na IBEE način, istražujem kako napraviti neki recept na drugačiju foru, dodati nešto svoje i uzbudljivo, spojiti nespojivo, a da je fino. Tako sam isto stvarala i glazbu, istraživala… Ja sam istraživačica i avanturistica po uvjerenju.

Koja je uopće filozofija showa?
Kroz pozitivan, iskren i zabavan način pokazati kako ja radim neko jelo i podijeliti svoje iskustvo kroz recept. Kuham na neobičnim lokacijama i svaki put ću publiku iznenaditi s nečim neočekivanim…

Kako si se snašla na 321 kuhaj?
Super. Jako sam puno naučila. A je li stresno? Je, stvarno je. No, najbitnije je na kraju da sam se dobro zabavila.

Daj nam adresu i pozovi ljude na pretplatu!
Dragi ljudi pozivam vas sve da se pretplatite na moj novi kanal na YouTube, IBEE Cooking Show. Čeka vas puno dobrih recepata i smijeha, neobičnih lokacija i ludih kulinarskih rješenja i ideja, a i zapjevat ću vam koju. Podržite me, jer sam tu početnik, krenula sam od nule i stvarno mi treba vaša podrška.
Pretplatite se i šerajte, sve vas volim, a ti obavezno naleti na štrukle!

Tko sam ja da ne šeram, sretnoooo!
Link: https://www.youtube.com/channel/UC7RLENvxlFSqs2OdASM6zaQ

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.