Humanitarna radionica keramike za pomoć napuštenim psima

Morra Studio keramike s ponosom najavljuje nadolazeći događaj u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem podrške napuštenim psima kojima je potrebna Veterinarska skrb i Zauvijek dom. "Humanitarna radionica keramike" održat će se 20.04.2024. u 19:00 sati u Morra Studiju keramike na Horvaćanskoj cesti 21 u Zagrebu. Pozivaju se svi ljudi dobre volje da doprinesu vrijednoj svrsi istovremeno istražujući svoju kreativnost

by Ribafish
0 komentar

Napušteni psi često se suočavaju s brojnim izazovima, uključujući zdravstvene probleme i borbu za pronalazak doma punog ljubavi. Kako bi se riješili tih problema, Morra Studio keramike i Udruga Dog&Go udružili su snage i organizirali jedinstveni događaj koji ne samo da prikuplja sredstva za veterinarske račune, već i podiže svijest o problemima napuštenih životinja.

“Vjerujemo da svatko može napraviti razliku, čak i ako sami ne mogu udomiti psa”, rekli su Nastija i Jana, suosnivačice Morra Studija keramike. “Naš cilj s ovim događajem je pružiti platformu pojedincima da podrže ove životinje kojima je potrebna pomoć, bilo kroz svoje kreativne napore ili izravne donacije.”

Postoji nekoliko načina na koji zajednica može sudjelovati u ovom značajnom događaju:

Sudjelujte na radionici keramike: Sudionici mogu sudjelovati na radionici keramike i izraditi vlastiti set savršenih šalica za jutarnju rutinu. Sva prikupljena sredstva od registracija na radionici bit će izravno prenesena na Udrugu Dog&Go kako bi podržali njihove napore u skrbi za napuštene pse.

Registracija za Humanitarnu radionicu keramike sada je otvorena i dostupna online putem web stranice Morra Studija.
https://morraceramics.com/products/humanitarna-radionicaset-of-2-cups

Podržite humanitarnu akciju kupnjom napuštenih keramičkih šalica i tanjura, s ljubavlju izrađenih od strane sudionika radionica, a svi radovi koji čekaju novog vlasnika nalaze se u Morra Studiju. Svaka kupnja izravno pridonosi pomoći napuštenim psima u dobivanju potrebne njege.

Lokacija: Morra Studio keramike: Zagreb, Horvaćanska cesta 21

Izravno donirajte: Za one koji ne mogu sudjelovati na radionici ili posjetiti studio, izravne donacije Udruzi Dog&Go više su nego dobrodošle. Svaki doprinos, bez obzira na veličinu, ima značajnu ulogu u pomoći tim životinjama koje očajnički trebaju njegu.

Paypal:doggo.hr@gmail.com

IBAN: HR1023600001102999509

SWIFT: ZABAHR2X

ZAG.BANKA

Opis plaćanja: humanitarna akcija

“Potičemo sve koji brinu o životinjama da nam se pridruže u ovom nastojanju”, dodale su Adriana i Martina, suosnivačice Udruge Dog&Go. “Zajedno možemo napraviti pravu razliku u životima napuštenih pasa i raditi prema budućnosti u kojoj svaka životinja ima svoju zauvijek obitelj prepunu ljubavi.” Bilo bi nam zadovoljstvo da nam se pridružite u stvaranju značajnog utjecaja za pse koji traže dom. Vaše sudjelovanje izuzetno je važno i pomoći će u stvaranju razlike u njihovim životima.

O Morra Studiju:

Morra Studio keramike kreativan je prostor posvećen umjetnosti keramike i gipsa. Osnovan s strašću za obrtništvo i zajednicu, studio nudi radionice, tečajeve i događaje za pojedince kako bi istražili svoju kreativnost i naučili umjetnost izrade keramičkih i gipsanih ruku.

O Udruzi Dog&Go:

Udruga Dog&Go neprofitna je organizacija posvećena spašavanju i udomljavanju napuštenih pasa, a počela je s radom 2021. godine. Kroz partnerstva s veterinarima, pružaju medicinsku skrb, udomiteljske domove i udomljavanja pasa/njihovih štićenika koji su u potrebi, s krajnjim ciljem pronalaženja njihovih zauvijek domova. Udrugu vode dvije mlade djevojke čija je ljubav prema životinjama prerasla u volontiranje i otvaranje neprofitne udruge. U stalnoj su potrebi za volonterima u obliku privremenih čuvanja štićenika, prijevoza i organizacije.

Morra Studio Instagram: https://www.instagram.com/morraceramics/

Udruga Gog&Go Instagram: https://www.instagram.com/udruga.dogandgo/

Humanitarna radionica keramike za pomoć napuštenim psima (https://morraceramics.com/products/humanitarna-radionicaset-of-2-cups)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.