Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo sudjeluje 09. svibnja na Projektu Ilica!

by Ribafish
0 komentar

U nedjelju 09.05.2021. od 9:00 do 15:00 h Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo predstavlja svoje Sretno djetinjstvo

Službena objava:

Projektom SRETNO DJETINJSTVO želimo na pozitivnim primjerima pokazati kako djeca uz mamu i tatu provode sretno i veselo zajedničko vrijeme, koliko je za njihov odrastanje važna uloga oba roditelja, te kako je važno zajedništvo roditelja i kad oni nisu više u vezi ili braku. U veselom okruženju Projekta Ilica organiziramo kreativnu radionicu za djecu uz prigodne nagrade.


Uz veselo druženje, crtanje i razgovor pokazat ćemo djeci i svima koliko je važna suradnja roditelja i cijele obitelji te njihovo zajedništvo u radu s djecom.

Drago nam je da ćemo i mi svojim angažmanom doprinijeti ovom zanimljivom i pozitivnom projektu zajednice.
Tate i mame, djedovi i bake, dovedite djecu, vama ćemo ako je potrebno pružiti savjetodavnu pomoć a naše volonterke i volonteri uz crtanje, zabavu, nagrade i veselo druženje vašoj djeci divan dan u našoj Ilici !

 

Projekt Ilica

Q’ART oživljava najdužu zagrebačku ulicu, ali i njene prazne i zapuštene prostore koje ispunjava bogatim i raznovrsnim kulturno-umjetničkim programima.
Izložbe, koncerti, plesne izvedbe i performansi, edukativne radionice za djecu i odrasle, ulične revije, buvljak, projekcije filmova na otvorenom i drugi pop-up događaji sastavni su dio projekta u svakom terminu održavanja.

 

Vidimo se u nedjelju, detalji – ovdje!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.