Hladno pivo: Ekskluzivan koncert u dvorištu Pivovare Medvedgrad

by Ribafish
0 komentar
Hladno Pivo Medvedgrad

Doajeni hrvatskog punk rocka i doajeni hrvatskog zanatskog pivarstva, nakon skoro godine dana opet će se sresti na istome mjestu, pivovari Medvedgrad u Gajnicama.

Iako su prošle godine imali impozantne najavljivače (na slici ispod), gajnički punkrokeri će na koncertu u subotu 4. srpnja imati pametnija posla jer moraju predstaviti novo pivo Konobar, kao i pjesme s nadolazećeg albuma.

Broj ulaznica je ograničen, prodaja kreće 19. lipnja točno u podne na www.pivovara-medvedgrad.hr, pa ono, mislim…

Službena objava:

Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog tuluma povodom otvaranja nove pivovare i još luđe proslave 25. rođendana, Pivovara Medvedgrad ponovo otvara vrata svojeg pogona u Gajnicama! U subotu 4. srpnja u „dvorište spektakla“ vraćaju se ambasadori najstarije zagrebačke craft pivovare i najpopularniji punk rockeri na ovim prostorima – Hladno pivo.

Hladno Pivo Medvedgrad

Ovom prilikom će osim dobro znanih odsvirati i nove pjesme s nadolazećeg albuma. Stoga zauzmite startne pozicije, jer
broj ulaznica po cijeni od 100 kuna je vrlo ograničen, a prodaja kreće 19. lipnja točno u podne na internet stranici www.pivovara-medvedgrad.hr.

Hladno Pivo Medvedgrad

„Jedva smo dočekali popuštanje epidemioloških mjera kako bi mogli organizirati tulum u našem dvorištu. Još od rujna prošle godine i naše rođendanske proslave primili smo puno pohvala za organizaciju i upita kada će biti sljedeći tulum. Odlučili smo se za prvi vikend u srpnju, nekoliko dana nakon što će biti dopuštena okupljanja većeg broja ljudi na otvorenom prostoru“, najavio je Ivan Nauković, voditelj prodaje i marketinga Pivovare Medvedgrad.

Hladno Pivo Medvedgrad

Kako smo već navikli od Pivovare Medvedgrad, očekuje nas još jedno iskustvo craft piva, rocka i street fooda za pamćenje. Ljubitelji street fooda doći će na svoje, o njima će brinuti ekipa iz RougeMarina. A uz standardnu ponudu Medvedgrad piva, u subotu 4. srpnja bit će i premijera novog piva Konobar, nastalog u kolaboraciji s Hladnim pivom. Slijedom toga nametnuo se i naziv ovog eventa – Konobar, može Hladno pivo? Detalje o samom pivu ćete saznati kako će se bližiti koncert na ovom linku, ali već sada znamo da će, baš kao i ulaznica, ovog piva biti u ograničenim količinama.

Hladno Pivo Medvedgrad

„Vrata pivovare otvaramo u 17 sati, prije i poslije koncerta posjetitelje će zabavljati DJ. Kao i ranije, tako će se i ovoga puta svi zainteresirani moći prijaviti za obilazak pivovare. Svi smo se zaželjeli ovakvih događanja, tako da se veselimo novom zajedničkom druženju“, rekao je Nauković.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.