Heineken® Silver stiže na hrvatsko tržište

Osvježavajuć lager laganog okusa s nešto manje alkohola i manje gorčine – novi pogled na pivo idealno za nove generacije odraslih potrošača

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
HEINEKEN Hrvatska je objavio da se u svim prodajnim kanalima na našem tržištu odsad nalazi novo, premium lager pivo Heineken® Silver.

Heineken® Silver proizvodi se od 100% prirodnih sastojka: ječmenog slada, vode te posebnog A-kvasca. Iako zadržava prepoznatljivu Heinekenovu voćnu aromu, Heineken® Silver nudi nešto niži postotak alkohola (4%) te manju gorčinu. Uz to, proces lageriranja na ledeno hladnoj temperaturi od -1°C čini ga iznimno osvježavajućim te mu daje lagan, uravnotežen okus.

Novi član obitelji Heineken® mogao bi se posebno svidjeti punoljetnim pripadnicima generacija Z i Y jer je njegova receptura prilagođena njihovim preferencijama kad je riječ o manjoj gorčini te nižem udjelu alkohola, a time i kalorija. Također, Heineken® Silver savršen je izbor za konzumaciju uz roštilj ili na pikniku, uz gaming kod kuće, na koncertima ili u klubovima, ali i tijekom svih drugih događanja na kojima se okupljaju prijatelji kako bi otvorenog uma uživali u životu i druženju.

„Povijest brenda Heineken® je povijest pivske izvrsnosti i stalnih inovacija. Neprestano pratimo i prilagođavamo se promjenama u ukusima potrošača. Heineken® Silver stvorili smo s istom strašću prema kvaliteti i samo prirodnim sastojcima. Smatramo ga svježim pogledom na pivo – s manje alkohola i gorčine te nam je drago da će se u to moći uvjeriti i potrošači u Hrvatskoj“, poručila je Ružica Račić Mršo, direktorica marketinga u HEINEKENU Hrvatska.

Vrhunska kvaliteta i lagan okus piva Heineken® Silver odražavaju se i njegovim pakiranjem. Uz prepoznatljivu Heinekenovu zelenu boju, na limenci i etiketi boce sad dominiraju srebrna podloga te detalji i natpisi u novoj plavozelenoj boji.

Heineken® Silver od svibnja kreće u prodaju na nacionalnoj razini u limenkama 0,50 l, u novom pakiranju „sleek“ limenki 4×0,33 l te staklenim bocama od 0,33 l. Bit će dostupan na svim prodajnim mjestima na kojima se mogu naći i drugi proizvodi iz portfelja HEINEKENA Hrvatska.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.