Even more Spicy Days – novo lice najzačinjenijeg dućana u Zagrebu

Spicy Days, Chili-Spice-BBQ-Beer trgovina iza koje se krije Volim Ljuto, najveći domaći proizvođač proizvoda od chili papričica, dobila je novo lice! Još ljuće i začinjenije, dakako, s još većim asortimanom kvalitetnih i maštovitih dodataka jelima

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Ekipa iz Volim Ljuto je odlučila svoj jedini maloprodajni dućan vratiti njegovim početcima kada je zamišljen kao showroom branda, uz izložene još neke proizvode drugih proizvođača koje i oni sami koriste. Zagorska 55 je treća adresa u povijesti Spicy Daysa, a nakon otvorenja te lokacije dio lokala bio je i taproom s 8 različitih craft piva na točioniku. Nakon nekog vremena, uzevši u obzir lokaciju i potražnju, zaključili su da je ipak bolje ići u drugom, odnosno starom smjeru i fokus vratiti na začine, ljute umake i BBQ dodatke, no i dalje su tu ostali hladnjaci s preko 150 različitih boca i limenki craft piva.

Kao najvrjedniji dio svoje ponude ističu mogućnosti degustacija gotovo svih proizvoda iz vlastite proizvodnje, i nekoliko njih ostalih proizvođača! Na taj način pružaju svakom kupcu probu prije nego što kupi proizvod, jer će mu neki od njih trajati stvarno jako dugo (primjerice, jako ljuti umaci). Osim umaka, mogu se pomirisati/probati i mješavine začina iz degustacijskih pakiranja. No, u prodaji su isključivo zatvorene teglice koje savršeno čuvaju svježinu začina, a uz to su i pravi ukras na policama.

Uz pojedinačne proizvode, naglasak je i na poklon asortimanu – uz puno već složenih paketa, kupci mogu i sami slagati poklon pakete u bilo kojim kombinacijama zahvaljujući raznim pomjeri izrađenim kutijama i nosiljkama. Naravno, ako im treba pomoć, iza blagajne je uvijek osoba koja se jako dobro razumije u asortiman i može dati preporuku prema afinitetima svake osobe. Tako se u ponudi mogu pronaći različiti poklon paketi začina, ljutih umaka, BBQ dodataka i craft piva sa čašama, kao i poklon pakiranja posebnih proizvoda – kao primjerice neki od najljućih ljutih umaka na svijetu ili proizvoda malih domaćih proizvođača.

Bilo da ste vi istinski zaljubljenik u hranu ili znate neku takvu osobu i želite ju iznenaditi, u Spicy Daysu ćete sigurno pronaći ono što tražite!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.