Dnevnik 39 – k’o prstom u šupak…

by Ribafish
0 komentar

Miha se svima naokolo hvali kako je Rok lijepo, mirno i dobro dijete. Lijepo – nema sumnje, pored dvaju tako erogeno egzotično erotičnih karakternih te inteligentnih osoba nesklonih samohvalisanju, egotripovima i pretjeranim slikanjem,
Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
dobro – u svakom slučaju jer je na tatu, a mirno nije da se na glavu postavim. Tipičan dan nakon što se vrnem krepan s posla je da je Miha iscrpljena kao da je trčala olimpijski triatlon i hiti mi juniora na pleća s rečenicom – nemrem više, nije stao cijeli dan. Onda ja takav kilav držim sedam kila trzavog mesa s nestabilnim vratom i pokušavam čitat, gledat telku a ponekad i kuhat. Najgore je kad se probam popišat jer nemrem gledat dole, a i samo mi je jedna ruka slobodna, pa mlazim po zvuku, što ponekad in e uspije najbolje. A Rok čim ga probaš stavit na ležaljku, odmah počne cendrat. Pa ga ne mičem s pleća i tu i tamo ubijam krugove po sobi jer se onda smiri. Onda u deset oni odu spavat a ja ostanem fušat do 1-2. Onda legnem i zaspim s buđenjem svaka dva sata jer mali siše takvim intenzitetom i žestinom kao da se tuku King Kong i Godzilla (sve čekam da isisa Mihi oko na bradavicu), pa tih petnaestak minuta nema spavanja. Mihi pogotovo. I onda negdje oko 3-4-5 otvori okice, razveseli i živne i luđački se hoće igrat. Onda ga Miha nosa jedno vrijeme, a kad totalno popizdi – preda mi štafetu i onda ja hodam uz početnu špicu “Dobro jutro Hrvatska” i moram gledat onu jadnu ružnu Bljažu i smežuranog sluzavog štreberka Domagnoja kako pokušavaju bit voditelji. Najgora od svega je ipak špica koju tako očajno tuli Praznik Maja (ima pravo DJ Seljo). I tak do devet kad ogladni pa zbudim Mihu, pa Miha izdrži druga dva-tri dana i pušta me da ćorim pa opet popizdi i tako u krug. Možda sam bahat, ali bilo bi mi puno ljepše kad bi Rokinjo prećorio noć, no, što je – tu je. Na moje pitanje zašto ne održava Roka budnim po danu (koji pretežno prespava), Miha mi kaže – ajd ga ti razbudi. I tu se posvadimo i komunikacija prestaje dok mališa ne proplače pa ga mazimo i pazimo. Sve češće razmišljam o stavljanju mizernih količina pive u bočicu kao što me savjetovao Julijan, ali ipak je još prerano. Možda bude sportaš?
Uz Julijana i Bilića, došli su i Tomo i Ana, Vlade i Zoki, Crvena, teta Zdenka i Sanja i svi s guštom glođu sjajne Bobikine čvarke a ja cuclam žestu. A Rok je u tim trenucima najmirniji na svijetu. Daj spavaj po noći buraz, evo, 50000 blogera drži fige za to!!! Jel tak!?
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Jedno je sigurno, gladan nije i ne bu, a pogledajte kaj se zove sretno djetinjstvo! Ha!
Dame i gospodo, Rok vs la grande dojka
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Došlo mi par zgodnih slički iz države na istoku Europe koja će unatoč svemu prije u EU od nas, pa da podijelim to s vama…
Shopping na prvom mjestu
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bistri biciklist
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mad Hamdo’s
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Za klimu je potrebno troje
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Svi pišu o onom retardiranom sucu iz Like i njegovom frendu, lokalnom moćniku koji je zbog prirođene moždane sjebanosti išao gurat prst u šupak nekom komadu na tulumu. I tip frenda proglasi nedužnim jer je po njemu, dakle i po hrvatskom zakonu nasilno stavljanje prsta u šuleta jednako rukovanju. O, dabogda ti djeca prstićima iz guze celer hemeroidni za ručak vadila, debilu bolno bolesni. I nitko da takvog čovjeka makne s funkcije. Naravno kad ima bratiće u saboru, prijatelje u stranci i ko zna koga još gdje. Ako se ovo ne zataška, morat će jadan otići na isto takvu funkciju u neko drugo mjesto u Hrvatskoj i kao da ničeg nije ni bilo. Jaka smo država. Od murije nas je strah, doktorima idemo samo kad moramo, nastavnike mlatimo, u benzin nam stavljaju vodu, sudstvo nam je korumpiranije od čileanskog… Vladaju primitivci i seljačine.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I onda netko pljuje Duju što je otišao… Ma pametan dečko.

Ovu bi državu trebalo preokrenut naopačke kao čarapu, uvest desetgodišnji režim da svi imaju 2000 kuna plaće i preko vikenda grade ceste i onda bi možda moglo i bit nešto. Inače, do vijeka vjekova ćemo bit roblje šačici bogatih primitivnih moćnika i kukati kako nam je bijedno. Žalosno.

Sutra završavam broj i idem lokat na tulum firme. Vodim i familiju sa sobom da vide malo svijeta.
A danas sam odbalio na citat jednog od tipičnih hrvatskih moćnika, Tončija Prdoljaka koju je Ari Pekka Nikkola (blog: svijet u boci) postavio na forumu: “Hrvatska je idealna zemlja za morske sportove jer ima oblik katamarana.”

Sjećate se dnevnika radnog naslova “What a beautiful day”? Iskopah sliku!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Aj živili!


antibiotic – 22.12.2005. u 00:10 kaže: Pa bebač baš i ne liči na tebe..jel sigurno tvoj..;)


Bugenvilija – 22.12.2005. u 00:13 kaže: Mališa je čisti cakanovski, a morate ga naučiti da spava po noći. Nije to sam tak ;)))


Bugenvilija – 22.12.2005. u 00:16 kaže: i ne zaboravi kad ćeš ga slijedeće noći nanašati okolo da imaš samo jednoga, a ne blizance kao neki. Bit će ti odmah lakše ;)))


Krticnjak2 – 22.12.2005. u 00:27 kaže: Izmori bebača po danu i budi tvrdoglaviji od njega.To ja onako iz iskustva.


Krticnjak2 – 22.12.2005. u 00:29 kaže: E i ho,ho,ho (na onaj o krticama) merry chrystmas (ma ne pačam se ja baš u engleski pa se možda potkrala i koja greškica)!!!


Zdravi muški pogled na… – 22.12.2005. u 00:37 kaže: A evo, pošto sam nov u ovom, pa čiji ću blog posjetit nego od ribafisha. Beba ti je ekstra dobra, šefe još malo pa će imat više kose neg ti


sevacjaku – 22.12.2005. u 00:57 kaže: …pravilo prvo……ne uzimaj to u ruke….jer..nosaćešgadotreće godineeee….
..al čini mi se da je… kasnooooo…
…samo nek je zdrav…..i sve buš to zaboravil….


aparatczyk – 22.12.2005. u 01:31 kaže: makni ovu zadnju sliku radije, proglasit će ti blog erotskim sadržajem i udarit cenzuru, iako već vidim kako ju hrpa sredovječnih tajnica stavlja na desktop


THE BOATMAN’S CALL – 22.12.2005. u 01:39 kaže: …unosim komentar… komentar unešen!


Ko tu koga…?!? ili Sauron je mala beba za ove Hr – 22.12.2005. u 07:51 kaže: Također iz iskustva – uzmi godišnji jedno tjedan dana (da pomogneš ženi, naravno) i preko dana budite budni na smjene a nasljednika, po svaku cijenu, održavajte budnim – malo će se buniti i neće mu biti drago ali morate biti tvrdoglaviji od njega – nakon tog “tretmana” trebao bi spavati cijelu noć 🙂 (barem moja je ali kod nas su u operaciju “Beba” bili uključeni i djedovi i bake)


seoska idila – 22.12.2005. u 08:58 kaže: nije tebi lako…pogotovo kad ti se pripiša…a bajdvej, niš ne centraš, znači seksaš u stankama nošenja??


daysleeper – 22.12.2005. u 09:23 kaže: nekako osjećam da se žališ na stanje u kojem se nalaziš pa bih htio napomenuti da se spolnim općenjem s ovcama, ma kako ti se ono momentalno izopačenim činilo, nikad nebi doveo u situaciju u kojoj si sad….al nebi imao ni vako cakano dete……fala….


divljakuša – 22.12.2005. u 09:36 kaže: a ja te više nigdje neću zvati!!


mudrolije malog nestaška – 22.12.2005. u 10:20 kaže: …eh riba, riba…udjelio bih ti savjet, ali ponestaje mi životnih mudrolija na tom planu…da se mene pita…cijele dane bi s njim tamburao po kući i ne dao mu Bog da zaspi, a predvečer u onu njegovu flašicu šišnuo bi malkoc pive (tek toliko da mu bude sky-fly raspoloženje) i unda tutnuo u krevet, pa da vidiš šta znači “spavati k’o beba”…he he


Kaco Mortale – 22.12.2005. u 11:09 kaže: Revolucija, jedina solucija! Svibanjka Praznik rulz. Kako se preziva najpederskiji hrvatski Cigan? – Nevenović.


dabrovi mazili javore – 22.12.2005. u 12:40 kaže: Ups, kad sam pogledao ovu slikicu koja podsjeca kako smo lepi bili prije deset godina greskom sam stisnuo ono “report this picture for offensive/adult content”. Nadam se da neces imati problema zbog toga… 🙂


ribafish – čovjek krnje jetre – 22.12.2005. u 12:42 kaže: antibiotic, cestitam! tocno si deseti covjek koji je napisao istu stvar otkako sam postavio prvu rokovu sliku! mora da si ponosan!


ribafish – čovjek krnje jetre – 22.12.2005. u 12:44 kaže: idem da ga morim. za celavce pogledaj komentar na yelleninom blogu i pronadji se u njemu!


antibiotic – 22.12.2005. u 12:49 kaže: Ribafish,ja sam žensko!!!I ponosna sam!!:)


sisajed – 22.12.2005. u 13:32 kaže: pokazuješ eskplicitne slike pornografska sadržaja s golim grudom i budućim kitopsinom (bit će veći od tebe) kako siše. Odmah zovem hitni broj za čudoređe


ribafish – čovjek krnje jetre – 22.12.2005. u 13:48 kaže: i ja bi cudo radje…


c’est mois, Nemetz – 22.12.2005. u 15:31 kaže: Nažalost, kao otac paralelnog djeteta na ovom blogu, potpisujem veći dio današnjeg posta 🙁 (manje plakanja je u igri, ali đetetske potrebe & navike su iste). We’re doomed, ali što nas ne slomi, ojačat će nas 🙂


Eugen Vidrić – 22.12.2005. u 17:45 kaže: Biciklist je legendaran. Sigurno je bloger.


Eugen Vidrić – 22.12.2005. u 17:46 kaže: Isprika: Blogerica. 😮


igor – 22.12.2005. u 18:51 kaže: .. ribo, kaj te nije strah bilicu dati dete.. pa daj poglec kak zgledi… rok bu ti traume imal od njega… a vid jezicine… isuse!! … reci bilcu da sam zaboravil kak su igrali zg – hjdk na dvoranskom :o))))


male price male mie – 22.12.2005. u 20:53 kaže: Ma to ti je super – ja ne znam kad sam zadnji put gledala “Dobrojutrohrvatska” – sad samo onu “Laku nooooć…” :))
P.S. Mališa je stvarno sladak. Ne bih znanala reći na koga :::D


periferijska magla – 22.12.2005. u 21:30 kaže: Dobro jutro pjevaju ptice, dobro jutro zlatne ravnice…moja predivna, moja prelijepa, moja jedinaaaaaaa, zemljo rvatska.


periferijska magla – 22.12.2005. u 21:33 kaže: Molio bih Vas da me nadalje i ubuduće oslovljavate sa Mohamed Abdulah Aziz Draganja. Hvala.


periferijska magla – 22.12.2005. u 21:40 kaže: Elmer ima već 7 kila. Ako bude boksač bit će teškaš, ha?! Ako bude dizać utega dizat će duplo od Pešalova?! Ako bude vaterpolist bit će centar?! Ako bude pivopija profitirat će pivovare?!


Mijauuuuu! – 22.12.2005. u 23:16 kaže: ma dobro, pa šta fali Dobrojutrohrvatskoj? ok, Domagojčić baš i nije reprezentativan, Meštar je bolji :-)))) A ono je najbolja pjesma Maje Svetak, tak da bi joj malo mogao odati poštovanja. joj, da, pa tebi je omiljena ona “kad žena plaća to se ne odbija”, kak sam zaboravio!


the intelligent shade of the color blonde – 22.12.2005. u 23:23 kaže: slazem se oko dijela da nam je drzava zakurac.mozda bi se svi trebali povest za onim mladim neimenovanim junakom sta se prosli petak popisa na zgradu policije. zamisli da svatko odabere po jednu drzavnu ustanovu i izrece svoje misljenje mlazom.mislim da bi poruka bila prenesena.


ribafish – čovjek krnje jetre – 23.12.2005. u 01:19 kaže: dizaće pešalova sa stanom i trenerom… da sam imo takvu sisu u ustima bio bi mate parlov!!!!!!!!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.