Cro Trash U-V, najava

by Ribafish
0 komentar

Hvala čovjeku kojem sam ukro avatar. Svaka mu čast. Također, hvala svima na savjetima za parking, ali postoji jedna sitnica kojom se baš i ne ponosim preveć. Naime, s još dva frenda čije ime također počinje na D, trenutno organiziram udrugu ljudi koji ne znaju vozit bicikl, pa vaše ideje padaju u vodu. Ali fala! Slobodno me počnite zajebavat. Zaslužim. Najdalje je otišao Cavor koji je rekao da će mi, kad se po običaju zapijem i zaćorim na stolu ili klaviru – istetovirat bicikl ispod dupina na ramenu…

Bio sam jučer kuma. Sve je prošlo ok, osim što sam pred oltarom skužio da nisam iskopčao mobitel, pa sam ga izvana rastavljao u džepu sveudilj se smješkajući popu koji me klao pogledom kao da je znao da nisam ni kršten, ni firman ni ono treće i da se križam tako da si ponavljam – sjever jug, zapad istok. Srećom, bio je tu i kum s rakijom, pa je sve prošlo po dobru.

Jedino je kuma bila ružna, u šanerovom odijelu i crnim istrošenim martama koje su sjajile pljuvačkom vulgaris i općenito nisu bile na visini slavlja, ali je mlada bila toliko prekrasna, pa da sam i u japankama ili mungosicama mogao doć – svejedno me niko ne bi skužio. Čak nisu ni čestitku komentirali koji sam jureći s posla kupio pola sata prije svadbe u kiosku u Importanetu. Stid. Potpisivali smo je za stolom… Kad smo kod potpisivanja, ovo je reklama za BIC flomiće. The Reklama!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pred nekih desetak godina kad sam preživljavao najteži ljubavni brodolom u životu (Titanik je Maestral za to) na plažici u Puli jako sam se napio i išao plivat u pizdu materinu da me nešto zgazi ili pojede. Nakon tri sata plivanja sam se zrigao negdje na pučini i počeo davit te kukavički pojurio prema obali. Ali, rakija s pivom i još malo rakije i nije neki redbull, pa sam, umjesto da izađem na obalu (a nisam se mogao popest jer sam bio polumrtav), grčevito stiskao neki gigantski priljepak i pokušavao držat glavu iznad vode. A užasno mi se spavalo i svako malo bi klonuo. I onda je došla Cat (inače Mihaela, ali kako je došla na maskenbal u IGK kao Cat Woman, ostala je zauvijek Cat), vidjela da nešto nije u redu i pričala sa mnom pol sata dok nisam našao neke snage da izađem van i zaspao ko klada. Spasila mi žena život i ostali mi frendovi i do danas. Neki mjesec me zvala da joj budem kuma. I bi Riba kuma.

Umjesto da budem ljubomoran na tipa koji ju ote, Drago je kralj! Legenda koja hoda, čovjek od riječi i kulena, mate za tekme i pivicu – tako da je blagoslov pao trenutno. I tako, sinoć u elegantnom i prostranom Lidu uz kolače, pršutić, kasnu janjetinu i jeziv «Pijana kornjača se okrenula na leđa» ples kume, udao sam najbolju frendicu u jako dobre ruke. Neka im je sa srećom.

Ubio sam se hranom, čak sam i jedini jeo gulaš (to ne propuštam), a do jutra nisam mogao spavat jer nisam znao jesam li dao korektnu kuvertu ili je unutra bilo premalo zelembaća. Srećom, ujutro me kuma pohvalila, pa sam sretan s juniorom zbrisao na plac.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pojeo sam sinoć toliko mesa da mjesec dana neću moć nijedno tele pogledat u oči. A kamoli janje. Trebat će mi tamne naočale… Danas se sa svoje 93 kile otprilike ovako osjećam.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ko hoće na bazen sa mnom, mamaaa…

Nego, jel i vi mislite da oni nas malo jebeju u mozak s tom Paškom janjetinom? Svaki dan se u Hrvatskoj pojede bar 1000 Paških janjaca, a vikendom još trostruko toliko. Pa ne bi jebeni Madagaskar s Mauricijusom, Reunionom i Sejšelima bio dovoljno velik da odgoji i othrani tolike milijune jebenih ovaca? Kolko mi pasa lutalica pojedemo…

Zato sam danas kuhao kelj light. Mrvu špeka za aromu i šampinjončići kao nadomjestak za mesinje. I nakrko se ko mlado od tuljana i zaspo ko beba. U stvari, ko dvije bebe.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Kad, iznenađenja – u pol devet navečer dolaze mladenci i nose kilu mesa i litru rakije od sinoć– kao ostalo je…

Kad si već u godinama kad više nema seksa (Kazzo Mortale mi je snimio 8 filmova s Jennom Jameson. Život je tako lijep. Hvala brate!!! Još da ovakvog miša iskopam…),
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ima li išta ljepše od slane janjetine i tvrdokožnog odojka s lukom i tostiranim kruhom (s onim govancima od buće odozgo) u devet navečer? Mislim da ćemo sutra imati «Moj razgovor s hemeroidom #2», ali ko mu jebe mater. Baš je bilo dobro!

A još kad vidiš da si posijao kvalitetne gene…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nego, mogli bi lagano počet s predzadnjim krugom hrvatske glazbene trash enciklopedije. Ne znam što će bit poslije toga. Enciklopedija loših hrvatskih glumaca? U mjuzi bar ima poneki biser, svijetla točka, pa ovo ne bi bilo ni približno tako zanimljivo…

Pa, krenimo. Preko onih nikakvih:

Velina,
Valentina,
Viktorija,

pa Urban,
Vanna,
Nenad Vetma,
Alka Vulvica,
Matija Vujica,
Vuco…

Meni pustite Vannu – žena nije otpjevala niti jednu zanimljivu pjesmu od «Tek je 12 sati». Podsjeća na sapun umotan u prozirni celofan koji ste dobili za rođendan pred deset godina i koji vam stoji u dnu ormara, skuplja prašinu, smeta i ne znate kaj bi s njim. Nemreš ga poklonit dalje, a nije ni za upotrebu, miris je izgubio odavno i općenito – čemu…

Nego, još niste glasali za najljepšu Dubrovkinju s okolicom na KULTPUBLISHEROVOM BLOGU!!!


kuckologija – 22.05.2006. u 04:13 kaže: gledam Roka kako zvacka kapulu i onda mi padne pogled na sliku lijevo…jebo mater sto vrijeme leti. paskom janjetinom se kod nas klasificira svako janje koje dolazi sa otoka, poluotoka ili sa bilo kojeg mjesta 50 km od mora…isto kao i paski sir….sve zuto i tvrdo je paski sir….ali kad naletis na pravu pasku janjetinu (ili kornatsku) jako dobro znas da je to to.
Za najsexy dubrovkinju se glasa na http://www.kult-magazin.net , moze i na tonijevom blogu ali ovako vidis za koga glasas…sendvic mozda nije bolji od seksa ali je cesci….svaka cast, jednom i ti na televiziji nisi ispao (totalni) kreten


milena – 22.05.2006. u 05:29 kaže: Roku poljubac preko kapule 😀 jos da je pancete malo…


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 05:43 kaže: Valentin, Zdravko – muvao se čak i po telki, al izgleda da je potonuo u bespućima crotrash zbiljnosti.. Al imao je jadan i svoj fan club 🙂 , sastavljen od prištavih teenagerki, koje su mu postere vješale na zidove svojih soba po Zagorsko-krapinskoj županiji. Od stvari s jedinog CD-a kojeg sam uspio trackirati (ima Zdravac sigurno toga još), izdvajam “Hoću da mi budeš vjerna”, “Tulipan i jorgovan” i “Svemirci”.


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 05:49 kaže: Vitasović, Alen – dok ga (navodno) droga nije zela, mrmljao je nekakve “žbalja” i “come va” sebi u bradu … e sad, žene su kao “svršavale” na to, i kako se on više mrgodio, manje brijao, bio što masnije kose i imao više nerazumljivijih “Daghe oio” i sl., tako su ga svi kovali u zvijezde sredinom 90-ih, kad si samo trebao bit pametan i ako si iz Istre, uzet tamburu pa nošen “ča-valom”, kupit nagrade na seoskim festivalima…


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 05:58 kaže: Ungar, Miro – opet jedan brko iz muzeja naših staraca, čijim smo uratcima samo djelomično ošinuti u djetinjstvu ili još uvijek po svadbama (“volim jednu crne kose..”. No, mora se priznat, Miro je štancao ploče čak i po Švabiji i Francuskoj a i bio oženjen Terezom u naponu njene snage (za što dobiva i strahopoštaovanje i sućut 🙂 )


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 06:03 kaže: Fakat, Nenad Vetma, di si se njega sjetio… koja je uopće etimologija prezimena Vetma? Genijalan naziv jednog starog albuma od istog: “Boliš me dušo” 🙂 Vođa svih zadar i inih festova sa svim postojećim clicheiziranim “Adio mare”, “Jadrane moj”, “oprosti mi”, sklopljenim očima i životnim razočarenjima…


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 06:10 kaže: Ponavljam za “Šeri Šeri noćas me poderi” Velinu ono kaj sam već prije napisao … jer to je već opakija spačka Huljića & co… on je naime gladnih ranih 90’ih smislio “projekt” u kojem ne postoji jedna Velina, nego više njih i ne zna se ni koja je prava ni tko to uopće pjeva; ona bokata teenagerka je izgleda samo statirala u spotu. Tak da Hulja može u istu večer, uz tada nezaobilaznu matricu, “Velinu” mirno poslat da istovremeno nastupa i u disco clubu u Podgariću i Šašinoj Gredi i Štakorovcu i Kozari putevima II odvojku… otuđeni kapitalizam u esencijalnom obliku….


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 06:12 kaže: Bila i neka Vanessa? Neki tamnoputiji clon Veline koliko se sjećam u magli (više cicica i nogica, naravno nego ikakve glazbe…)


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 06:26 kaže: Vatrogasci. Kao smiješno. Ma za popišat se. Ku’iš, narodnjačke verzije zabavnjaka… Smiješno kao humoristički program s Moslavačke TV, OTV-a, Z1, ili TV Krajine studio Knin.


c’est mois, Nemetz – 22.05.2006. u 06:32 kaže: Vuco je već teža kategorija… moglo bi se reći i genijalac. U isto vrijeme vu(c)če za nos i posjetioce disca u Zmijavcima i Močvare, jer oba kluba puni bez beda ekstatičnim obožavateljima. I zapravo pokriva naoko suprostavljene polove zabave u Hrvata (i šire). Nacionalna pomirba kroz trash mjuzu (doslovce i preneseno) 🙂


Bobika – 22.05.2006. u 06:58 kaže: Tu u blizini ima jedno selo po imenu Duzluk. I pouzdano znam da odavde neki lik s Paga redovno odvozi sve janjce što se imaju prodat.
Evo ti nešto što sam ukrao na vrag zna čijem blogu:
_________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_________________________________žžžžžžžžžž žž žžžžž_________ __________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_____________________________žžžžžžžžžžžžž žžžž__________ ___________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__________________________žžžžžžžžžžžžžž žžžž__________ _____________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž______________________žžžžžžžžžžžžžžž žžžž__________ ______________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž___________________žžžžžžžžžžžžžžžž žžžž__________ ________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_________________žžžžžžžžžžžžžžžžž žžž___________ _________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_______________žžžžžžžžžžžžžžžžž žžž___________ ___________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_____________žžžžžžžžžžžžžžžžž žž____________ ______________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__________žžžžžžžžžžžžžžžžžž žž____________ ________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž________žžžžžžžžžžžžžžžžžž ž_____________ ___________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_______žžžžžžžžžžžžžžžžžž ______________ ______________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_____žžžžžžžžžžžžžžžžž_ ______________ ___________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžž___žžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ ________________________________________žžžžžžžžžžžžžžž__žžžžžžžžžžžžžž____ ______________ ______________________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_____ ______________ ________________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_______ ______________ _________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_________ ______________ ______________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž________ ______________ ___________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž______ ______________ _________________________žžžžžžžž___žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_______ __________ _______________________žžžžžžžžž_____žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž______ ____________ _____________________žžžžžžžžžžž____žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_____ ___________ ____________________žžžžžžžžžžžžž____žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž___ _____________ ___________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ ___________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ ___________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ ___________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ ____________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ ______________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž__ ______________ _________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž___ ______________ _____________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž____ ______________ ___________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž____ ______________ _____________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_____ ______________ _____________________________________žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž_________ ______________ ____________________________________žžžžžžžžžž_____žžžžžžžžžž______________ ______________ _____________________________________žžžžž_________žžžžž_________žžžžž_____ ______________ ______________________________žžžž_________žžžž____________žžžžžžžžž_______ ______________ ______________________________žžžžžžžžžžžžžžžžž_____žžžžžžžžžž_____________ ______________ ______________________________žžžžžžžžžžžžžžžžž___žžžžž____________________ ______________ ______________________________žžžžž______žžžžžž____________________________ ______________


frkachu – 22.05.2006. u 09:12 kaže: ne vidim Vajtu ogre, oliti Seada Memića…


– 22.05.2006. u 09:49 kaže: Više-manje čista BiH, kao i u slučajevima još nekih prije predloženih… naglasak je na cro – listi…. inače odosmo put Pandorine kutije 🙂


žena bez iskustva – 22.05.2006. u 10:01 kaže: ovo s priljepkom me dobro nasmijalo (a tko se vidio smijat ponedjeljkom na poslu)


Mrvice o svemu – 22.05.2006. u 10:18 kaže: Vidjeni ste jucer na placu :mah, mah: Junior je prekrasan (i u zivo). Nevjerovatno je kako sarmiras kumice. Gledam ja sa strane, ti se okrenuo i otisao o standa,a ta kumica kod koje si upravo pazario samo sta se nije rastopila ko sladoled (i jos tri oko nje koje su joj odmah priskocile s komentarima). Genijalno!


cvrle – 22.05.2006. u 10:24 kaže: Vajta- toliko poznat da su madjari cak i jednom selu dali ime Vajta 🙂 Odmah u blizini Cece 🙂 (takodjer selo).
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/mapPerformPage? strAddress=&strCP=&strLocation=vajta&strCountry=1741&image2.x=26&image2.y=6


dida99 – 22.05.2006. u 11:46 kaže: Glede Vitasović Alena, jeste li ga vidjeli na najslabijoj karici? Uredno se predstavio kao Alen, glazbenik iz svoje selendre u Istri, i onda uredno ispeglao konkurenciju. Kad ih je ostalo troje, Alen je izbacio boljega i mrtav hladan to opravdao sa: Nisam imao srca izbacit ovako lipu curu. Onda je tu glupaču sredio u finalu i poslije izjavio da ne zna šta će sa parama. Moram priznat da je ostavio dojam itekako sređenog i pametnog tipa.


dustabanlija mimoilazi ježeve – 22.05.2006. u 11:50 kaže: Voća, Elvira – Mitski lik estrade, svi su čuli za nju (tko ne bi zapamtio tako glupo prezime), no nitko ne zna niti jednu pjesmu, iako karijera navodno traje tridesetak godina. Oni boljeg sjećanja možda se ipak sjete albuma groznih prepjeva hitova osamdesetih (Karma Kamilija, a zanam da je i Moonlight Shadow prepjevana, ali se ne sjećam naslova)
Valter – Loš polumetal osamdesetih. Kad sam vidio likove na ploči bio sam uvjeren da je riječ o nekoj bosanskoj još goroj kopiji Hari Mata Harija, na osnovu slike benda. A onda sam shvatio da jedna od pjesama govori o Stjepanu Radiću… Može li gore od toga?


Kaco Mortale – 22.05.2006. u 15:02 kaže: Drago mi je da sam ti barem malo smanjio napetost.
DMJ mi je uzeo izvođaća iz usta. Elvira Voća, legenda čiju niti jednu stvar nikad nisam čuo a preko 20 godina znam za nju.


svijet u boci – 22.05.2006. u 16:06 kaže: Vatra- momci iz provincije koji nastupaju na svim rock festivalima u Hrvatskoj, odnosno na oba i to uvijek kao prvi. “To su oni što se furaju na Ekaterinu” je jedini zaključak koji da ekipa a onda obično svi odu na pivu do početka pravog koncerta. Nepamtljive stvari ali imaju pirotehničara u grupi da ima pali vatre sa strane stejdža, ali nikog u publici je još nikad nisu zapalili.


AL SAROUKH – 22.05.2006. u 19:50 kaže: Vinter, Vanda-riba zvana bevanda, otpjevala jednu pjesmu sa Dinom, poslje se nije za nju čulo. Vitasović, Alen-ok momak, odsvirao šta je imao i to dobro, barem sada ne davi ko neki sa comebackovima, obradama, pičkama materinama itd. Osvajač grand slama u jednoj godini, osvojio MIK, melodije jadrana i splitski festival. Urban, Damir-meni izgleda ko došljak iz svemira, čelo mu zauzima previše glave, slično ima B. Leiner, samo ga je on uokvirio frizurom


dustabanlija mimoilazi ježeve – 22.05.2006. u 20:09 kaže: Uragani – Pioniri riječke scene šezdesetih, zapamćeni po karakteristično blesavom hitu Deborah. Ali, povijest im nikada neće oprostiti što su estradi i svijetu dali Dalibora Bruna.
Vještice – manje kreativna polovica autorskog tandema Haustora udružila se s nekreativnim otpacima iz Haustora i Azre. Totalno drukčiji od drugih? Da. Od dobrih bendova.


kruh naš svagdanji … – 22.05.2006. u 21:21 kaže: nek si se ti nama najejo!!! i nek si je udao!!! ovim putem čestitam na kumstvu. nego, što se tiče janjaca, ja to skužijo; naši ugostitelji svako janje zovu “PAŠKIM” od milja! :-))) glasaovao za djevojku, i žao mi je što ti ne mogu pomoć kod trash enciklopedije jer ja stvarno nemam toliku inspiraciju ko ovi bogovi gore! ja sam ti mazlum u tom smjeru:-))))


Mirnica – 23.05.2006. u 15:17 kaže: Ej!Ja sam ti isto bila kuma u subotu,al na krizmi.Zbog glupog križanja,ljudi su me gledali ko sotonista jer sam se slučajno prekrižila prvo na desnu stranu.Zadnji put sam bila na misi prije 10 godina.:)


ribafish – čovjek krnje jetre – 24.05.2006. u 00:53 kaže: mirnice, jel ti nabavljas tu kartu za misfitse?


mp3 – 12.02.2007. u 22:00 kaže:


luki24 – 12.02.2007. u 22:07 kaže: STO JE S GLASANJEM ZA KONOBARICU BLAZE MI TE VOLIIMO DAJTE NAM BLAZU NAJ NAJ KONOBARICA VOLIO BIH DA STE STAVILI DA GLASAM ZA NJU BLAZENKA JE NAJSEXY CURA


fiks – 13.02.2007. u 16:15 kaže: kult je 5

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.