Chiavalonovo MLADO ulje predstavljeno u zagrebačkom Vivatu!

Zbog snijega u travnju i visokih temperatura u ljetnim mjesecima te dugotrajne suše svakom se maslinjaku ove godine treba dodatno veseliti i diviti...

by Ribafish
0 komentar

Prošlog je tjedna u zagrebačkom Vivatu premijerno predstavljeno Chiavalonovo MLADO, ekstra djevičansko maslinovo ulje dobiveno iz prva tri dana rane berbe. Premijerno kušanje Chiavalonovog MLADOG ulja bilo je prvo u prostoru Vivata u Martićevoj ulici nakon potresa, a zbog kompleksne godine u maslinicima, dobro je da se išta i pobralo.

MLADO ulje je kupaža buže, rožinjole i leccina, a karakterizira ga prepoznatljiva fluorescentno zelena boja. Ovogodišnje ulje okusom ipak nije toliko divlje i borbeno kao što je inače znalo biti.

Chiavalonovo MLADO ulje je prekrasan ukras vaše smočnice i dar na svakom punom stolu. Preporučujemo ga u salatama, zelenjavi, fritajama, a pogotovo kao predjelo. Cijena bočice od 500 ml je 160 kuna, a možete ga kupiti putem Chiavalonovog webshopa.

Chiavalon: Puno ljubavi i truda za fantastična maslinova ulja

Vivatovom webshopu možete nabaviti manje pakiranje od 250 ml po cijeni od 90 kuna te već spomenuto od pola litre za 160 kuna.

http://www.chiavalon.hr/

Mob: 098 441 561

visit@chiavalon.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.