Business & Lifestyle Festival u Šibeniku – Spoj poslovnog uspjeha i životnog stila!

U idiličnom okruženju Šibenika, od 16. do 18. svibnja 2024., održat će se premijerno izdanje Business & Lifestyle Festivala, događaja koji obećava spojiti najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila. Ovaj jedinstveni festival nudi savršenu priliku za profesionalce, stručnjake i entuzijaste iz različitih industrija da podijele svoje ideje, znanja i strasti.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Što možete očekivati na Business & Lifestyle Festival u Šibeniku ?

Inspirativni Govornici: Susret s vodećim umovima koji će podijeliti svoje uvide, strategije i inspirativne priče.

Dinamični Paneli: Rasprave o najnovijim trendovima u inovacijama, investicijama, liderstvu i balansiranju između poslovnog i privatnog života.

Neprocjenjivo Networking Iskustvo: Izgradite nove poslovne veze i proširite svoju profesionalnu mrežu u neformalnom okruženju.

Nezaboravna Zabava: Večernji kokteli, koncerti i after partyji koji će vas zabaviti do ranih jutarnjih sati.

Festival je mjesto gdje se poslovna ozbiljnost spaja s ležernim životnim stilom, gdje možete biti odjeveni kako god želite i gdje svatko može naći nešto za sebe – bilo da je to nova poslovna prilika ili priča koju ćete pamtiti.

Zašto sudjelovati?

Business & Lifestyle Festival nije samo još jedan poslovni događaj. To je platforma za razmjenu znanja, iskustava i ideja, koja potiče na razmišljanje izvan ustaljenih okvira i motivira za ostvarivanje velikih ambicija. Očekuje vas tri dana intenzivnog, informativnog i nezaboravnog iskustva koje će vas osnažiti i inspirirati za nove poslovne poduhvate i osobni rast.

Pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju ka uspjehu i stilu i budite dio prve generacije sudionika na Business & Lifestyle Festivalu u Šibeniku od 16. do 18. svibnja 2024.!

www.businessweek.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.