Brew My Beer: Dođite danas u Leopolda i naručite svoje personalizirano pivo!

by Ribafish
0 komentar
Brew My Beer

Prije dvije godine sam napisao tekst o dvojcu koji je pokrenuo crowdfunding kampanju Brew My Beer kako bi proizvodili personalizirano pivo. Danas u srcu Splita, dobrom starom Leopoldu, ta piva konačno i predstavljaju!

Brew My Beer – 2018.

Roman Garber i Jaša Vuković vam tako nude da odaberete jedan od 3 osnovna stila piva, dodate ekstra sastojke, i na kraju kreirate svoju etiketu uploadom željene fotografije te date ime svom čedu.
Pitali smo Romana što se sve izdogađalo:
Brew My Beer

Nakon uspješne crowdfunding kampanje za personalizirano pivo, uslijedio je niz birokratskih poteškoća, zavrzlama oko nabavljanja opreme za kuhanje te dodatnih izvora financiranja, pa čak i pokušaj smaka svijeta.. Ali srećom, Brew My Beer ekipa se nije predala!

Pojavljujemo se na tržištu 4. srpnja u Leopolda sa svojom opičenom idejom. Za sad nudimo 3 osnovna stila piva: Amber lager, fermentiran posebnim sojem kvasca na temperaturi karakterističnoj za ale piva, karakterizira ga okus tosta i karamele praćen je nježnom aromom cvijeća, zatim kremasti lagani Stout kojim dominiraju note kavenih i čokoladnih ječmova, te Pale ale koji je predivno citrusan. Ali to nije sve!

U priču ulaze i razni dodaci poput zrna kave, korice naranče, pancete, chilija i kockica pržene kore hrasta za divan okus bačve. Njima možete začiniti svoje pivo, odabrati etiketu po svom guštu ili uploadati sliku na naš web pa da dobijete svoju etiketu i pivo imena po vašem odabiru. Uglavnom, konačno na vrata stiže tvoje craft pivo!!!

Kako napreduje craft scena u Splitu?
Definitivno raste, a nadam se da ćemo i mi doprinijeti tome. Susrećem sve više ljudi kojima nije nužno objašnjavati po 15 minuta što je to craft pivo.

Gdje da pronađemo detalje, koje će biti cijene?
Kuhamo na HERMS sistemu, a preporučujem posjet webu koji bi trebao proraditi sutra/prekosutra. Tamo se možete poigrati s raznim kombinacijama okusa i dat mašti na volju. Ono najvažnije, hvala od srca svim našim podržavateljima koji su bili strpljivi svo ovo vrijeme i nisu došli s vilama i bakljama na naša vrata, a mogli su (smijeh).
Cijene piva će se na webu, kad ih naručujete, kretati od 12 kn do15 kn.

Brew My Beer

Hvala Romanu za ideju i izvedbu, a vi ako ste u Splitu, svakako navratite večeras u Lea, a detalje potražite ovdje:

https://www.facebook.com/events/750276305777649/

Sretno mladići, počnite variti Prvo Ribino!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.