Dok iščekujemo novi Pink Day, održan je prvi Pink Weekend!

by Ribafish
0 komentar
Foto: Željko Curić

S obzirom na to da 8. PINK DAY koji se inicijalno trebao dogoditi u ožujku, a onda je zbog COVIDA19 odgođen za lipanj kada ipak nije mogao biti održan zbog posljedica potresa u muzeju Mimara, organizatori su se prebacili u digitalni medij – barem do ožujka 2021. kada se nadaju održati još bolji, bogatiji i sadržajniji PINK DAY.

S ciljem promocije, ali i pomaganja prodaji ružičastih vina – od 26. do 28. lipnja održan je tako prvi virtualni Pink Weekend powered by Premium Visa koji je po promotivnim cijenama ponudio vrhunska rosé vina dvadesetak vinarija iz Hrvatske, Italije i Austrije.

Zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, mogao se pratiti na Pink Day Facebook stranici a osim ponude vina na ovoj su platformi trojica vodećih hrvatskih sommeliera: Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović održali vrlo gledane, kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu.


Na Pink Weekendu sudjelovale su sljedeće vinarije: Kutjevo, Korta Katarina, Rizman, Kuća vina Ivan Katunar, Bottega, Medea, Fakin, Terra Madre, Tomaz, Veralda, Gangl Wines, Ritoša, Belje, Iločki podrumi, Misal i vinarija Prović, a Pink Weekendu pridružila se i Staklarna Rogaška.

Tijekom tri dana, Pink Day Facebook stranica imala je doseg od skoro 13 000 posjeta.
Foto: Željko Curić

Reakcije pratitelja su bile više nego povoljne, a organizatori se nadaju da je osim promocije Pink Weekend pomogao i prodaju idealnih ljetnih rosé vina.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.