Bread Club od sada u ponudi ima i brašna najpoznatijeg talijanskog mlina Mollino Casillo

Kada sam pred koju godinu vidio fitness trenera i lika s dredovima kako izviruju iz oblaka brašna, nisam im davao šest mjeseci. Ne samo da su me razuvjerili, nego rade toliko dobre pizze da se jako, jako posipam pepelom. Svaka čast Bread Club!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Bread Club, prema mnogima najbolji lanac zanatskih pekara u Hrvatskoj, ne staje sa svojom ekspanzijom na zagrebačkom tržištu. Nakon što je njihova prva lokacija na Trešnjevci nametnula trendove i izgradila cijelu zagrebačku scenu ljubitelja sourdough kruha, počeli su sa širenjem poslovanja i na druge zagrebačke kvartove. Tako su u samo nekoliko godina nanizali uspješne koncepti na Bukovačkoj, Horvaćanskoj, Britanskom trgu i najnoviji na Središću u Novom Zagrebu.

Idejne začetnice brenda sestre Anamarija Palić i Zrinka Zajec te pekarski virtuozi Andrija Pernar i Darko Kušić ispunjavaju ulice grada mirisima kruha i focaccie, kroasana, cruffina i glasovitih pizza za koju su osvojili i srebrnu medalju na Svjetskoj olimpijadi pekarstva.

No, tajna Bread Club koncepta i njihove popularnosti su beskompromisno kvalitetne namirnice, a prvenstveno brašno. Bread Club koristi brašna najpoznatijeg mlina u Italiji – Mollino Casillo. Grupa Casillo je talijanska prehrambena tvrtka, koja je ujedno i svjetski lider u preradi i distribuciji durum pšenice, ali i vodeći proizvođač pšenice u Italiji. I upravo je Bread Club odlučio omogućiti svojim vjernim kupcima, koji nerijetko pokušavaju kod kuće rekreirati okuse njihovih proizvoda, da u svim njihovim prodajnim mjestima možete kupiti pet vrsta brašna pogodnih za izradu različitih vrsta kruha, tijesta, kolača i još mnogo toga.


Tako će se od početka prosinca na policama Bread Club poslovnica naći:

  • Il Dolce, brašno za prhka tijesta, torte i kolače.
  • Il Pane, pšenično brašno, klasično pšenično brašno za široku upotrebu.
  • La pizza brašno tip 00, meko pšenično brašno idealno ukoliko želite prozračno, hrskavo i lagano tijesto.
  • Manitoba, pšenično brašno s visokim udjelom proteina, njega koristimo za izradu kruha s kiselim tijestom i focacciu.
  • Rimacinata Semola, brašno od durum pšenice, čvrsta pšenica koja je duplo mljevena te time odlična za pripremu kruha, tjestenine. Karakteristično je žute boje.

“Komunikacija s našim kupcima nam je vrlo važna, tako smo i počeli u poslovnici u Trakošćanskoj, to prakticiramo i dalje. Slušamo njihove želje, i cijenimo njihov interes. Nerijetko smo dobivali upite o vrsti brašna koje koristimo. Kako je upravo ono početak svakog procesa izrade kruha, odlučili smo našu tajnu podijeliti sa svima. Mi koristimo Mollino Casillo brašna, a ona će od sada biti dostupna i svim našim kupcima. Jer, mi u Bread Clubu duboko vjerujemo da svatko mora imati pravo na kvalitetan kruh.” rekao je Andrija Pernar ispred Bread Cluba.

Mollino Casillo brašna pronađite u svim Bread Club poslovnicama od ponedjeljka 4. prosinca.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.