2. TRNJAK FEST – Gradski park Ljubuški, subota 22.06.2024

Pred nama je najuzbudljiviji vinski vikend u godini, kada se u Ljubuškom u subotu 22.06.2024.godine održava 2.Trnjak Fest!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava i posljednji poziv na sjajno događanje!

U prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Ljubuškom, od 19:00 sati svoja vina od sorte Trnjak će prezentirati 26 vinarija iz Hercegovine i Dalmatinske zagore, a gosti festivala će također moći uživati u bogatom gastro kutku i vrhunskom glazbenom programu na kojem nastupaju Hana Paraušić (harfa), Anastasia Kaptelova (vokal) i Ivan Džajić (kontrabas). Stručna predavanja na temu Trnjka će se održati od 14:00 do 16:00 sati u Kulturnom centru koja će održati eminentni predavači: prof.dr.sc. Edi Maletić, mr.agr. Milan Budinski, dipl.ing.agr. Marijo Leko, dr.sc. Željko Andabaka i mr.agr. Marina Vranješ, ulaz na sva predavanja je besplatan.

Radionice

Od 17:00 do 18:00 sati somelijer Daniel Čečavac vodit će radionicu “Trnjak u Kupažama” za koju je se potrebno prijaviti na društvenim mrežama festivala. Kušajte najbolje Trnjke svijeta na jednom mjestu, uz ukusne delicije i atmosferu punu zabave, dođite u gradski park u Ljubuškom zbog vrhunskih vina, a ostanite zbog uspomena.


Dobro došli u Ljubuški!! Detaljne informacije možete pronaći na: www.trnjakfest.com

Trnjak Fest: Ljubuški oduševio prvim okupljanjem vinara Hercegovine i Dalmatinske Zagore

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.