Ne propustite: 11. hrvatsko homebrew prvenstvo

U organizaciji udruge “Pivari Grada Zagreba”, u subotu 1. lipnja 2024. u prostorima Zmajske pivovare održava se 11. hrvatsko homebrew prvenstvo!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
U Gradu Zagrebu, ali i okolici, gotovo da nema tog kućnog pivara, pivskog suca, kušača piva ili pivopije koji se ne sjeća legendarnih hrvatskih homebrewprvenstava, najprije u genijalnom Magic Beer Roomu, nakon čega se tradicija s jednakim uspjehom nastavila u Zmajskoj, gdje se ove godine i vraća, prve subote u lipnju u najbogatijem izdanju do sada!


Karta za festival povodom hrvatskog homebrew prvenstva u pretprodaji košta 20 €, nakon čega će koštati 25 €, stoga svoju kartu nabavite što prije! U cijenu je uključena degustacijska čaša i narukvica koja omogućava neograničenu konzumaciju svih ponuđenih piva na festivalu, a procjenjuje se da će se moći kušati više od 80 različitih vrsta piva.

Pivari Grada Zagreba: Metropola konačno ima krovnu udrugu homebrewera!

Za hranu na festivalu pobrinut će se BBQ Hot Yard, koji osim što Vole ljuto, a bogme vole i pivo, vrhunski znaju s roštiljem (hrana nije uključena u cijenu ulaznice). Osim toga, Dr. Pigley će svim posjetiteljima darovati vrećicu čvaraka, koji će se potom moći još i kupiti po promotivnim cijenama!

Vrhunac je festivala, koji jedva čekaju pivari, natjecatelji i suci, ali, zbog revijalnog tona i napete atmosfere, i svi ostali posjetitelji, dodjela nagrada hrvatskog homebrewprvenstva i proglašenja Best of Show (BOS) piva, tijekom koje će na pozornicu stupiti neka od najvećih imena hrvatskog, ali i regionalnog i europskog pivarstva. Do tada će popratni program sadržavati nastup DJ-a te pivske igre poput natjecanja u ispijanju piva te pivskog kviza koji organizira Šankatak. Tko želi naučiti više o pivu, moći će na štandu kupiti knjigu U početku bijaše pivo Dalibora Antunivića.


Naposljetku, ako ste kućni pivari, prijavite svoje pivske uratke ili donirajte keg (donacija kega piva jamči Vam besplatan ulaz na festival), a ukoliko ste završili BJCP školu za pivskog suca, prijavite se za suđenje na prvenstvu (više detalja na stranicama Udruge pivara Grada Zagreba).

Zahvaljujemo sponzorima, dok svim natjecateljima želimo puno sreće, sucima puno koncentracije, a posjetiteljima dobru zabavu i – vidimo se u Zmajskoj!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.