Zagorje zove na Pjenušavi doručak u vinogradu u subotu, 12. lipnja 2021. na Hršak Bregu

by Ribafish
0 komentar

U subotu, 12.6.2021. održat će se drugi Pjenušavi zagorski doručak u vinogradima vinarije Petrač, na Hršak Bregu, prema ideji i u organizaciji Marije Vukelić, dir. Salona pjenušavih vina Zagreb.

Službena objava:

»S pjenušavim doručcima u vinogradu krenuli smo prošle godine, čim su popustile mjere. Održali smo ih četiri, u na Plešivici, u Zagorju, Srijemu i Erdutu – rekla je Marija Vukelić, »Nastavljamo i ove godine, budući da je sad već provjerena formula za susret vinara i posjetitelja te za promociju cijele eno-gastro destinacije.« 

Na zagorskom će doručku svoja pjenušava i mirna vina predstaviti vinarije Petrač, Vuglec, Bodren, Bolfan i Kota. Ugodno druženje uz mjehuriće, jagode, trešnje & zagorski doručak bogat proizvodima lokalnih OPG-ova, podržava župan Željko Kola, TZ Krapinsko-zagorske županije te TZP Srce Zagorja.

Osim pjenušavih vina, koja će se točiti na početku događanja uz zagorski doručak, na programu je, oko 13h, En primeur ZAGORJE“ – premijera jednog novog vina ili nove berbe svake vinarije.

Nakon doručka, gostima Pjenušavog doručka preporuča se da ostanu na destinaciji, upute se u obližnje druge restorane na ručak i nastave istraživati Zagorje.

Više na: https://www.facebook.com/events/894202308103580

Prijave na: zof@petrac.hr, marijavukeliczg@gmail.com

 

Fotografije: Julio Frangen

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.