Vrijeme je za Mlado Međimurje!

by Ribafish
5 komentara

Deset međimurskih vinarija izbacilo je na tržište Mlado Međimurje, nova mlada vina iz berbe 2020. Pa kako bi ova postmartinjska subota bila još ljepša, red je da vas i www.ribafish.com, osim lijepom riječju počasti i s bocom dobrog vina!

Troje vas koji se mogu do subote zaletit do mene u kvart kod Kulušića, a koji prvi stave komentar “Vrijeme je za Mlado Međimurje!” ovdje na blog, dobiju bocu to go! Pa, krenimo!

Službena objava:

Mlado Međimurje je mlado vino napravljeno od strane mladih vinara, to jest nove generacije već etabliranih međimurskih vinskih obitelji. Treću godinu za redom u prvoj polovici studenog, to jest, u doba oko Martinja na tržište izlazi vino zajedničkog naziva, napravljeno od strane mladih za mlade i sve one koji se tako osjećaju.

Mlado Međimurje karakterizira lagani okus, niski alkohol, intenzivni i privlačni miris, vitko tijelo i lepršava svježina, zbog čega idealno funkcionira kao vino za predah, neformalna druženja i obiteljske objede. Najbolje je kvalitete u periodu od tri mjeseca od puštanja na tržište, a vrhunac se očekuje oko Božićnih blagdana.

Vinarije zastupljene u projektu Mlado Međimurje su Cmrečnjak, Dvanajščak-Kozol, Horvat, Jakopić, Knehtl-Medenjak, Kocijan, Kunčić, Lovrec, Preiner i Štampar. Svaka od njih je proizvela vlastito mlado vino sličnih svojstava, lagano, svježe i zavodljivo.

Vina su dostupna u vinotekama i kod distributera vina širom Hrvatske. Neki od njih su: Roto svijet pića, Vrutak, Bornstein, Vivat fina vina i Magma, a mogu se naći i u brojnim restoranima i barovima. Informacije o prodajnim mjestima su dostupne na Facebook stranici Urbanovo.

Mlado Međimurje, osvježi svoju svakodnevicu!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

5 komentara

Ivan 12 studenoga, 2020 - 07:34

Vrijeme je za Mlado Međimurje

Odgovori
Miro 12 studenoga, 2020 - 07:39

E moj Riba, rekao sam ti: : “vrijeme je za Mlado Međimurje” iz godine u godinu sve bolje i bolje a sad ih opet moram probati sve

Odgovori
Mirela 12 studenoga, 2020 - 07:47

Vrijeme je za mlado Međimurje

Odgovori
Mirela 12 studenoga, 2020 - 07:50

Vrijeme je za mlado Međimurje
Hvala Riba!taman frendici za ročkas

Odgovori
Ante 12 studenoga, 2020 - 08:32

Vrijeme je za Mlado Međimurje… (mislim da seovi s malim m u Mlado, ne bi trebali priznati :*

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.