Vinarija Kutjevo proslavila Martinje u predivnom ambijentu Laube

Vinarija Kutjevo je obilježila krštenje mladoga vina tradicionalnom proslavom koja se ove godine održala u prostoru Laube – kuća za ljude i umjetnost. Za ovu spektakularnu prigodu prostor Laube je uređen po visokim standardima najuspješnije hrvatske vinarije Kutjevo!

by Ribafish
0 komentar

Uz sjajnu produkciju, visual show, izložena arhivska vina te simbolični vinograd, više od tri stotine uzvanika uživalo je i u bogatom gastronomskom i kulturno-zabavnom programu, degustaciji mlade graševine berbe 2022. te ostalih vina iz Premium linija vinarije Kutjevo, u posebno za tu priliku postavljenom degustacijskom kutku.

Uz vrhunska vina gosti su imali priliku degustirati i hladno prešana ulja sjemenki grožđa.

Poslovnim partnerima i visokim dužnosnicima se obratio član uprave g. Dino Galić koji je i u ime Uprave povezanih društava te vlasnika Kutjeva d.d. g. Envera Moralića izrazio zahvalnost na prisustvu te dugogodišnjoj suradnji s jednom od najvećih i najznačajnijih vinarija regije.

Kontinuirani uspjeh na velikim svjetskim natjecanjima te uporan rad naših vrijednih i vještih radnika, tehnologa i enologa pokazuje dosljednost kvalitete proizvodnje vrhunskih i Premium linija vina vinarije Kutjevo te potvrđuje iznimni potencijal kutjevačkog vinogorja kao jedinstvenog u regiji i svijetu.

Uz rekordnu berbu u 2022. godini od preko 5 milijuna litara, možemo očekivati vina vrhunske kvalitete što potvrđuje i mlada graševina 2022. Vinarija Kutjevo je s ponosom informirala sve goste da će do kraja ove godine ostvariti rekordnu prodaju preko 5.300.000 litara vina i po prvi put preko milijun butelja Premium vrhunskih i kvalitetnih vina. Ceremoniju krštenja mošta te večeri vodio je poznati glumac Vedran Mlikota, u ulozi vinskog biskupa, kojemu su pomogli članovi požeške povijesne postrojbe Trenkovi panduri.

Posebnoj atmosferi pridonijeli su i KUD Orljava iz Pleternice, vokalni ansambl Ladarice, te tamburaški sastav „Dyaco“.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.