Vinarija Jakob: Upoznajte se s izvrsnim slavonskim crnim vinima na Vinskim večerima ove srijede!

2006. godine Vinarija Jakob se po prvi puta predstavila na hrvatskom tržištu, a kultni je status vrlo brzo stekla svojim crnim vinima kreiranim prema visokim kriterijima. Zanimalo nas je koji su noviteti, odnosno što se događa s ovim vrijednim ljudima koji su stvorili sada već slavan Jakob Cuvée te što će nam predstaviti na Vinskim večerima na terasi bara Wine & friends na Vrbanima već ove srijede 15. studenog!

by Ribafish
0 komentar

Jakob je trenutno jedina vinarija na području grada Zagreba i jedan od najpouzdanijih vinskih brendova u Hrvatskoj, ističu vinski stručnjaci koji njihove etikete često svrstavaju među izvrsna slavonska crna vina. Perjanica ove boutique vinarije, Jakob Cuvée i danas nam kao i prvog dana donosi sve specifičnosti klasičnih crnih bordoških sorti uz obilježja slavonskog terroira. Vinogradi Jakob u južnoj Slavoniji (Brodski Stupnik) smješteni na brežuljcima koji se spuštaju prema rijeci Savi, a okrenuti su na jugoistok, jug i jugozapad na vapnencu, ilovači, glini i pijesku, što sve doprinosi dugotrajnosti ovih vina koja su i osmišljena i kreirana za dugo odležavanje.

Uz svoje sjajne, Decanterom nagrađene kupaže, Jakob radi i monosortna vina i pjenušce, a povodom njihovog gostovanja 15.11. na sve popularnijoj Vinskoj srijedi u Wine & friendsu na Vrbanima od 19h, pozivaju sve vas da im se pridružite, bolje upoznate i uživate u njihovim vinima.

Wine Bottle Top View Mockup by Anthony Boyd Graphics

Na Vinskoj srijedi bit će predstavljeno šest etiketa (pjenušac, rose i četiri crvena vina), uz stručno vođenje sommeliera Marija Meštrovića. Prijaviti se možete na broj: 099 721 4559, a više detalja o samoj vinariji saznati na njihovoj web stranici https://vinajakob.hr/ i FB profilu https://www.facebook.com/VinaJakob.


Vidimo se u srijedu!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.