Veliki derbi!

by Ribafish
1 komentar

Neviđeno, nenadano, nesigurno, napeto, nastrano, nasrano, naduto, nasuto, razasuto!!!

Radnja: Trka na 50 metara baterflaj

Sudjeluju: Pulski Spitz KAZZO MORTALE
Image Hosted by ImageShack.us

i purgerski Weismuller RIBIVOJE WINDFUCKER
Image Hosted by ImageShack.us

Povod: Zapili smo se ko govna ne tako nedavno na Septiki (živio Pajo, živio Govnaru Smrti!!!) i poslije i u Spunku. Usput smo nešto srali o plivanju te se rigajuć sporječkali ko može bolje a d@di je to mudro tefterio i trpao u svoj mobitel. Kako se ni on nije štedio brljom te večeri, u mobu je tek nedavno otkrio dobitnu kombinaciju riječi: «kazzo – riba – crni Leffe – butterfly 50 m» i ucijenio nas da se utrka mora održat do kraja sezone. Kako je mudro predložio moj drugi mrav (sekund ant) DMJ, ovaj dvoboj giganata bi mogli uveličati i podići na još viši nivo tako da ga napravimo ne samo međužupanijskim nego i međuotočkim, pa je lokacija sljedeća:

Mjesto: Od Cresa do Lošinja i nazad.

Start: Ispod mosta

Datum: 09.09.2006. u podne

TV prijenos: Garantiran – pozvani su Drele, Zuhra, Pervan, Žvak i Blažičko da budu bove za tankere, Hrga da pogledom napravi bonacu, stilisti da masturbiraju batrljke pri pogledu na naša kršna, pivom isklesana tijela te familija Kranjčar da otpjeva međunarodnu himnu «In d Selta vi go…» uz zbor dresiranih podvelebitskih tuljana kastrata.

Šanse: Podjednake. Kazzo je trenirao do dvanaeste a onda se prebacio na borilizam i sad je drugi dan u nečemu. Ja sam plivo od dvaestpete, ali sam dobio podmladak pa ne stignem na bazen, a i kad dođem, od umora samo prevrćem plutače u krug i češem kurje oko o pločice.

Zašto: Gajba tamnog Leffea, jebemu…

DPP
Društvo prijatelja piva je na sinoćnjem sastanku kod Markana a poslije i mene popila tri runde Velebitskog (osim Ogija koji je dosljedan Dinamu te Žuji) i desetak pensilvanijskih i biarritzkih. Dok nismo probali Troegs Sunshine Pils mislili smo da je ovo jedan od najukusnijih sastanaka u povijesti, ali jebat ga.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ako vas put nanese u gorja Pensilvanije, kako god se ona pisala, obavezno probajte Troegs Hop Back jer je najveće osvježenje od BeleVue Gueuze Lambica ove godine.

I zapamtite, ono ste što pijete! Aj živili!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PLAYBOY
Nego, Playboy ima veliki nagradni natječaj «Seksi slika ljeta» na koji pristižu ovakve i slične fotke.
Image Hosted by ImageShack.us
Nagrada je sjajna – profesionalni Pentax od 5.000 kuna, pa ako imate nešto lijepo za podijelit, šaljite na playboy@eph.hr. Detalji u ovom i novom Playboyu, a kako je barba Ribafish predsjednik komisije, jasno vam je da će natjecanje bit pošteno! Ajmo fotke!!!!!!!


012 STATION posada – 21.07.2006. u 08:30 kaže: Mora se priznat da je nepotkupljiv. A malo se pokoleba tek kad je piva u pitanju…


dida99 – 21.07.2006. u 09:02 kaže: Ajde organiziraj neku kladionicu, bit će sigurno zanimljivije od utrke glupih i nabildanih konja. Uostalom, nogomet je ionako malo dopizdio a i nikad ne znaš kad je tekma štelirana. Dok za dvoboj vakih junačina nema sumnje da će se nalit posli okršaja te da će stisnit jedan drugome desnicu i fairplayovski se nastavit podjebavat još godinu dana poslin meča.


c’est mois, Nemetz – 21.07.2006. u 09:16 kaže: Ja sam skužio da bi MI, tj. ljudi sami trebali slikat nekaj “sexy”, a ova mi fotka izgleda ko pokupljena s interneta. Ako može i takva random fotka, ja bih mogao poslat desetine, to klapa?


ribafish – čovjek krnje jetre – 21.07.2006. u 09:48 kaže: – kakav net, kakvi bakrači… potrudi se!!!
– a ovo za kladionicu fakat ima smisla!
– ima pive i pive. ali prodaje nikad!


Doktor – 21.07.2006. u 10:33 kaže: Riba, a bi li mogao malo istupit iz žirija za pjebojevu fotku, pa mozda da umjesto tebe odlucuje netko….kompetentniji?objektivniji? iskusniji?
O, salu na stranu, Name your price- mjesecna zaliha kojeg piva?
Dam ti adresu na koju ces Cityex-om poslati Pentax, pa ti ja istim kombijem vratim pivo?


ribafish – čovjek krnje jetre – 21.07.2006. u 11:12 kaže: doktore – dokazi, ne obećanja!


Kaco Mortale – 21.07.2006. u 12:08 kaže: A u kurac, pa ko će plivat od Lošinja do Cresa pa onda još i nazad. Na šta se sve ja dam nagovorit samo zbog pive.


ivan – 21.07.2006. u 13:37 kaže: Tu sam sliku vidio na par mjesta na netu.
Jesi siguran daje autenticna ?
Pogledaj :
http://www.bigbreastarchive.com/alphabetical/amateurs2/amateurs35.html


dustabanlija mimoilazi ježeve – 21.07.2006. u 15:10 kaže: Ihihihihihihihi… kako će vas struja sjebat! Golfska ti je kurac spram Osorske, komprimirani cunami s primjesama nevere osmog stupnja Alzheimerove ljestvice… Barut Petrič se tamo utopio, i Rogošić, dvaput. Niste mogli gore mjesto odabrati. A meduze ko konjska glava. Straaašno.


wayti2 – 21.07.2006. u 15:23 kaže: JA SAM ZA KLAĐENJE.
Kladim se 20:1 da nigdje u zgb-u nemrete više naći badić poput fishevog.
SVAKA TI DALA, FISH!


ribafish – čovjek krnje jetre – 21.07.2006. u 15:50 kaže: DMJ, dobro za tamo, ali nazad…
– YT, sad si me podsjetila – KO JE ZADNJI VIDIO TO ODJELCE SA SLIKE????? IZGUBIO SAM GAAAAA


Pero Panonski – 21.07.2006. u 16:49 kaže: Vezno uz zadnju sliku;

ne znam ja ali meni to grozno zgleda kada je zena crna ko noc, a onda ovako bjeloca ispod badica unisti opci dojam …


seoska idila – 21.07.2006. u 17:52 kaže: pošto i dalje rintam umjesto da sunčam guzu na plavom jadranu, a u jebenom gardalandu sam dobila “vinogradarsku” žarko crvenu boju u obliku majice na bretele (fuj)… mislim da ne mogu pristupiti natjecanju. jel da da bi bio (nepristran) za mene???


ribafish – čovjek krnje jetre – 21.07.2006. u 17:57 kaže: au contraire pero. to ti je ko sladoled od cokolade i vanilije!!!!


ribafish – čovjek krnje jetre – 21.07.2006. u 17:57 kaže: rudarko, salji, samo salji! tko zna sto je ljudima sve seksi!!! kad bi znali…


Athena Air – 21.07.2006. u 19:05 kaže: kako si, zaboga, uspio izgubiti odjelce? sunac ti, na pivo znaš pazit, a ovakve svetinje gubiš po putu.


jazzie – 22.07.2006. u 00:22 kaže: Kaj je taj crni Leffe tako dobar?


Republika Vinkovci – 22.07.2006. u 10:03 kaže: a jebemu i pivo. ne spominji mi pivo i to jos toliko vrsta. oma sam ozednijo.
a di ti je onaj cuveni pivski stomak? nekako si mi sumljivo mrsav za pivopiju.
zivijoooooooooooo riba


ribafish – čovjek krnje jetre – 22.07.2006. u 16:02 kaže: @zrače iznad grčke metropole, sve tinja u meni što svetinja mi nesta. a bio sam pijan…
@jazzovko, tamni leffe mi je mrvu teži od svijetlog, ali jako fin…
@pajo, stara slika. ima jedno mlado janje u meni od tih dana…

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

ferente 21 travnja, 2012 - 20:20

We would like to know the name of this model (beach photo)shirt if possible, would appreciate it very much.
regards

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.