Ugari dolaze: Okupacija Fakina u 16 mađarskih craft piva!

by Ribafish
0 komentar

Nekada je Mađarska bila poznata po tokajcu, a piva s benzinskih i dućana su bila teži užas: Dreher ajde de, ali oni Sopronyji i Balatoni su bili jača katastrofa prema kojima je Karlovačko bilo Chimay.


No, kako se Zemlja vrti, a homebreweri uče i stvaraju nova čudesa, Mađarska danas ima ne samo sjajnih piva i pivovara nego svakog svibnja i brutalnu craftersku feštu poznatiju kao Budapest Beer Week.

Ekipa iz Fakina u suradnji s Budimpeštašima je iz tog razloga organizirala gostovanje šest pivovara koje će se Zagrebu predstaviti s čak 16 piva.


Piva i mađarsku pivsku scenu općenito Hrvatima će predstaviti Peter Pazinczar, general manager Budapest Beer Weeka. 16 odabranih piva spojit će u Fakinu u Vukovarskoj od 16 sati 21. veljače, gdje će se fino uklopiti uz ostatak pipa na kojima će logično biti puno Medvedgradovih divotica…

Lista će biti uplodana na fcb eventu ovih dana, prema tome, zabilježite se što prije i pratite novosti, a da bi sve bilo po PS-u, za papicu će biti gulaš od divljači! Jer kakav bi to bio mađarski tap takeover bez gulaša, ljutog naravno! Vidimo se…

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.