Udruga roditelja Djeca za bolji svijet/Children for a Better World radi sjajne stvari na Good Deeds Day

Povodom dana činjenja dobrih djela (Good Deeds Day) u nedjelju 14.4. Udruga roditelja Djeca za bolji svijet/Children for a Better World na glavnom samoborskom trgu organizira koncert Minee uz brojna iznenađenja za djecu i nagradnu igru

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

KONCERT MINEE, NEDJELJA 14.04. OD 17-19h GLAVNI TRG SAMOBOR

U nedjelju 14.04 od 17-19h. kao centralnu manifestaciju obilježavanja dana činjenja dobrih djela Good Deeds Day, na glavnom samoborskom trgu organiziramo koncert Minee uz brojna iznenađenja za djecu i nagradnu igru.

“Djeca za bolji svijet”: Kreativni i vrijedni ljudi imaju sjajan plan za dan u prirodi s vašim klincima!

 

Pozivamo sve građane da dolaskom na koncert učine i sami dobro djelo na način da ponesu ako su u mogućnosti hranu za mačke ili pse, repelente, posudice za hranu i na taj način pomognu udruzi Merida Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja “Merida”, da ponesu higijenske potrepštine ili školski pribor i na taj način pomognu udruzi Nova budućnost Udruga za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi Nova budućnost, te da ponesu ako su u mogućnosti konzerve hrane, deke, tenisice, kekse i na taj način pomognu Humanitarna udruga “Savao” koja pomaže beskućnicima.
Dođite u što većem broju, družimo se i činimo dobro!
NEDJELJA 17-19h, Trg Kralja Tomislava, Samobor

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.