Turkish Airlines u prepunoj Esplanadi obilježio 25 godina uspješnog putovanja u Hrvatskoj

Svjetski poznata zrakoplovna kompanija, Turkish Airlines, obilježava 25 godina uspješnog putovanja u Hrvatskoj. U prepunoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade, brojnih uzvanika iz društvenog i političkog života te slavljeničke atmosfere, Turkish Airlines proslavio je četvrt stoljeća strastvenih letova, spajanja ljudi i otvaranja vrata svijetu za hrvatske putnike

by Ribafish
0 komentar

Vrhunski zalogaji, pjenušci i vina pratili su veliku obljetnicu kojom je Turkish Airlines zaokružio jednu prekrasnu priču. Našli smo se u društvu naših dragih Putoholičara i proveli sjajno vrijeme sa starim poznanicima, a bogami sam konačno upoznao i Martina Sinkovića i korektno ga udavio. Ali zato od danas bolje veslam! Puno hvala vrijednoj ekipi Turkisha s nadom da ćemo još puno putovati s avioprijevoznikom koji putuje u najviše zemalja na svijetu.

Hvala još jednom, letimo se!

Službena objava:
Ovo je jedna priča o uspjehu koja svakodnevno raste, povezujući zemlje i kulture diljem svijeta. Od prvog leta za Zagreb 27. listopada 1998. godine do današnjih 14 letova tjedno iz Zagreba za Istanbul, Turkish Airlines postao je sinonim za sigurnost, kvalitetu i udobnost putovanja. Svečanost povodom 25 godina djelovanja bila je prilika za isticanje vrijednosti koje Turkish Airlines čine vodećim zračnim prijevoznikom u Europi i globalnom aviokompanijom koja ponosno nosi tursku zastavu diljem svijeta. Slogan Widen your world nisu samo riječi na papiru, to je način života. S posvećenošću i strašću, Turkish Airlines vodi putnike na nevjerojatna putovanja u gotovo sve zemlje svijeta, otvarajući vrata novim iskustvima i kulturama.


Zadovoljstvo putnika visoko je na ljestvici prioriteta ove kompanije i najveća pažnja usmjerena je na osiguravanje svih uvjeta kako bi putovanje bilo što ugodnije. Članica Star Alliance mreže predano radi na maksimiziranju iskustva putovanja svojih putnika. Kroz godine, Turkish Airlines kontinuirano je ulagao znatne napore u nadogradnju catering usluga, održavanje koraka s tehnološkim inovacijama, ostvarivanje visokih inovacijskih ciljeva i održavanje flote koja se s pravom može pohvaliti titulom najmlađe i najmodernije u Europi.


Turkish Airlines uvodi inovacije koje čine putovanje jednostavnijim i ugodnijim nego ikad prije. E-karte, check-in opcije i Wi-Fi usluge u letu tek su neki od načina na koje ova zrakoplovna kompanija omogućuje putnicima da ostanu povezani sa svijetom tijekom leta. Ovaj globalni prijevoznik neprestano poboljšava svoje catering usluge kako bi mnogobrojnim putnicima pružio ukusne obroke, zajedno s uslugama zabave tijekom leta. Visoku razinu udobnosti putnika pruža flota od 429 modernih, štedljivih i ekološki osviještenih zrakoplova. Zbog mreže letova bez premca, Turkish Airlines je zaslužio titulu najboljeg zračnog prijevoznika u Europi. Savršeno organizirana obljetnica bila je prilika za isticanje zajedničkih vrijednosti, priče o uspjehu koja raste iz godine u godinu te prilika za naglašavanje trajne predanosti širenju zajedničkih horizonata.


Ministrica turizma Nikolina Brnjac ovom je prilikom istaknula: „Čestitam Turkish Airlinesu na velikoj obljetnici, ali ponajviše na sjajnoj usluzi i reputaciji. U kontekstu razvoja cjelogodišnjeg turizma za Hrvatsku je iznimno važna dobra zračna povezanost te nam je zbog toga jako drago što u Turkish Airlinesu imamo kvalitetnog partnera koji Tursku povezuje direktno sa Zagrebom i Dubrovnikom, a s code share partnerstvom Croatia Airlines povezuje Pulu, Split i Zadar. Nadam se da će se to partnerstvo proširiti i na druge destinacije te na još više zračnih linija, a Turkish Airlinesu želim još puno uspješnih godina.“


Otvarajući vrata prekrasnom hrvatskom biseru, Dubrovniku, Turkish Airlines uvodi dva leta tjedno tijekom zimskog reda letenja, a čime proširuje mrežu letova koji povezuju Hrvatsku s više od 300 destinacija širom svijeta. Jedan od mnogobrojnih planova ove aviokompanije do kraja 2023. godine uključuje dodavanje nove destinacije u SAD-u, a to je Detroit. Ovaj korak predstavlja samo jedan od mnogih napora u širenju horizonta hrvatskih putnika, pružajući im veći izbor destinacija i pristup svjetskim atrakcijama.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.