The Garden Brewery proizvela prvo bezalkoholno craft IPA pivo u regiji

by Ribafish
0 komentar
Nagrađivana i inovativna hrvatska craft pivovara predstavlja svoje prvo bezalkoholno pivo
Službena objava:

The Garden Brewery uskoro će u ponudi imati prirodna, veganska i bezalkoholna piva kao dio proširenja palete njihovih bazičnih i specijalnih piva. Prvo izdanje je DDH (Double Dry Hopped) IPA koju su napravili u suradnji s Coast Beer Co., škotskim pionirima bezalkoholnih craft piva, a ujedno je i prvo bezalkoholno craft IPA pivo u regiji.
Za razliku od drugih bezalkoholnih IPA, ova verzija se sastoji od klasičnih hmeljeva, Citra, Simcoe i Mosaic, koji daju savršenu ravnotežu okusa i pitkosti, kao i sočnu aromu i okus. U ovom osvježavajućem pivu s 0.0% ABV možete beskrajno dugo uživati.
“Naša misija je uvijek bila raditi piva koja volimo. Uz upotrebu najkvalitetnijih sastojaka, inovativnih kvasaca i tehnika kuhanja piva, proizveli smo bezalkoholno vegansko pivo koje je sjajnog okusa”, poručuje David Plant, direktor The Garden Brewery. Pivo je nastalo u suradnji s craft pivovarom Coast čije je misija, kažu, uzdrmati ustaljeno tržište bezalkoholnih piva.
Sve veći broj ljudi pazi na zdravlje i osviješteno prelazi na bezalkoholna pića, kao i ona s niskom udjelom alkohola. Očekuje se da će globalno tržište bezalkoholnog piva porasti na 20 milijardi dolara do 2024. godine, a s najnovijim dodatkom ponudi The Garden je još jednom predvodnik trendova u craft pivarstvu u Europi.
The Garden Brewery od samih početaka eksperimentira sa svojim pivima i jedna je od najinovativnijih pivovara u Europi osnovana 2016. godine s misijom da stvara piva u kojima svi mogu uživati. Od osvježavajući Pale piva do voćnih Soura, preko IPA i desertnih Stoutova, Gardenova nagrađivana piva pokazuju najbolje od suvremenih stilova kuhanja. Zbog toga je proglašena najboljom europskom pivovarom dvije godine zaredom po izboru Beer52 – najvećeg pivskog kluba na svijetu. The Garden pakira pivo u limenke koje su lagane, održive, bolje čuvaju okus, te su put prema održivosti, dok laboratorij unutar same pivovare osigurava da su Gardenova piva uvijek svježa.
Unatoč pandemiji, The Garden Brewery bilježi povećanje rasta iz proizvodnje, a dostavlja i u 25 zemalja diljem EU, te izvozi u više od 30 zemalja diljem svijeta. Od samih početaka širi priču o hrvatskim craft pivima, a na popisu zemalja u koje izvoze je i Kina, kao i Malezija, Singapur, Tajvan, Vietnam, Južna Koreja, te Japan. Uz Australiju i Novi Zeland, The Garden je prisutan diljem cijele Europe, a uspješno izvoze u UK, Irsku, Francusku, Italiju, Njemačku, zemlje Skandinavije i Beneluksa, Španjolsku, Portugal, pa sve do Malte i Grčke. 
Novo bezalkoholno pivo dostupno je na webshopu, kao i u Gardenovoj pivnici na Žitnjaku, a na više lokacija uskoro.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.