Testament i Black Island: Nabavite sjajna vina ovjenčana Decanterom po nevjerojatnim cijenama!

by Ribafish
0 komentar

U godini kad je, zbog tek polovične turističke sezone, ali i nanovo zatvorenih ugostiteljskih objekata, konzumacija vina sigurno doživjela određeni pad, hrvatska su vina, srećom, kvalitetom otišla još stepenicu više.

 

Službena objava:

Na najprestižnijem svjetskom ocjenjivanju vina, onom Decanterovom, ove je godine u Londonu nagrađeno čak 226 domaćih vina. Od toga, hrvatska su vina odnijela 11 zlatnih nagrada, dok nam je, za usporedbu, prošle godine nagrađeno 170 vina, uz sedam zlatnih medalja. Dvije zlatne medalje otišle su u Dalmaciju i to u podrume šibenske vinarije Testament Winery.

Prvo zlato otišlo je Dalmatian Dog Babiću iz 2016. godine, a drugo Testament Pošipu iz 2019. godine. Ogromne zasluge za to idu vodećim dalmatinskim enolozima Juraju Sladiću, Igoru Radovaniću i Nikoli Maroševiću koje su angažirali Testament Winery te sestrinska im vinarija Black Island s Korčule.

Testament i Black Island svoj su uspjeh odlučili podijeliti i s vama pa tako na njihovom web shopu možete kupiti karton s po tri butelje dva nagrađena vina za svega 340 kuna! Čak vam neće naplatiti ni poštarinu.

https://dalmatiandog.eu/proizvod/dalmatiandog-box-golden-edicija/

U razgovoru za AgroKlub, Siniša Lasan, poznati sommelier i jedan od članova komisije najvećeg svjetskog ocjenjivanja vina, rekao je sljedeće:

“Istra je svakako dominantna, kada je o medaljama naših vinara riječ, ali treba spomenuti i brojne druge uspjehe, pogotovo vinariju Testament iz okolice Šibenika čiji su Pošip i Babić u zlatu”.

Njemu se pridružio još jedan domaći sommelier i Decanterov sudac, Saša Špiranec, koji je ovogodišnji uspjeh hrvatskih vina nazvao ‘monumentalnim’. Uz tri platine i 11 zlata, domaći su vinari osvojili i 68 srebrnih, 88 brončanih medalja te 56 priznanja. Naša nagrađena vina s Decantera 2019. i 2020. godine možete već danas kupiti u sklopu Decanter Testament Boxa za svega 445 kuna, i to na ovom linku!

Ukoliko je ova godina bila ovoliko uspješna za hrvatska vina, sljedeća može biti samo još bolja. Jedva čekamo!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.