Test kalodonata

by Ribafish
3 komentara

Test kalodonata

Riba

Na velikom uzorku od troje ljudi u trajanju od sedam dana testirano je šest Plidentinih pasti za zube.

Precjednik žirija se pritom mora ispričati što smo trećeg člana testne grupe brutalno prevarili i dali mu da opere zube sa svojom, jednom te istom pastom jer čovjek ipak ima šest i pol godina.

Ali smo mu omogućili da dizajnira ka(st)lodont!

Kastlodont

U obzir smo uzeli okus i aromu u ustima, svježinu, neagresivnost i osjet nakon opranih zubi, pa smo jeli malo jaču hranu, ne rugajte mi se kad me vidite, frajer od četiri banke koji nema škembu ne uživa u životu!

Plidente na testiranju su bile random:
1. Extra White
2. Herbal
3. Super Fresh
4. Propolis
5. Day And Night
6. Pro Sensitive

Extra White – prvi okus vraća u mladost i osjeti se klasični supermint samo bez rupe. Pjenušava je, kao da buja, cijela usta su mintasta, a usne peckaju po svježini, kao da si ih namazao Polar Iceom. Ne, ne mažemo poslije usta Polar Iceom. Okus malkice prebrzo ishlapi.
Za poslije dinstane klope

Herbal – kao da žvačeš onu tirkiznu Airways žvaku, ali nema negativan, Disolvo efekt. Gusto, jako, moćno, meni vuče na korčulansku travaricu dodatno pojačanu komoračem. Dugo ostaje u ustima i podsjeća na rani bronhi…
Za poslije bureka

Super Fresh – i opet okus žvake, ali ovaj put vraća jako daleko, Koloy’s spearmint. Hladi usta, osvježava, ali je manje napadna od Extra Whitea. Slatka, nježna, za djecu i mladež.
Za poslije sendviča ali ne s tirolskom ni parizerom

Propolis – okus nekog slatkog voća, puno meda, djeluje nekako blago poput lijeka za grlo. Pecka na jeziku, ali ne zadržava se predugo. Neutralan miris i aroma nakon par minuta. Starija generacija bi to mogla povezati sa žutim Koloy’sicama, bokte, kolko sam star…
Za nakon Čokolina ili sira i vrhnja, umirujuće

Day And Night – sugar free, nema ni traga slatkoći koju nalaszimo u većini testiranih, osvježenje, nekako vuče na prirodno, iako nema smisla. Jaka trpkost, peče, a na kraju ostaje blaga aroma sode bikarbone. Kao da sam progutao oblak. Opako jaka pasta…
Za nakon ćevapa s lukom, puno luka

Pro Sensitive – molim!? Limun! Limun mint, jako i oporo, imaš osjećaj kao da ti stvarno ubija sve nezdravo među zubima. Miris je nekako opasan, kao da si ušao kod zubara – idealno, ako se natjeraš da pereš stalno, ne moraš kod čika zube (lako se uvjeravat, samo da ne moram otić u stolicu…)
Za nakon dvije serije bureka

Dakle pipl, bacite oko (na Ono Yoko) i izaberite nešto i za sebe.

Ugodno četkanje!

(Autor: Promo – ali vjerujte mi na riječ da neću ne reć ako mi nešto neće valjat)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

3 komentara

nenex 11 svibnja, 2012 - 21:00

Nema komentara

Odgovori
Bibabush 14 svibnja, 2012 - 06:12

Isto nema komentara

Odgovori
sin 14 svibnja, 2012 - 11:41

Ja zube perem rakijom.

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.