Sve tajne života s Crohnovom bolešću, novi webinar u veljači

Čak 450 minuta iskustva iz prve ruke i mnogo konkretnih odgovora čeka sudionike webinara u organizaciji Petre Terner, svestrane žene koja se i sama u 25. godini suočila s dijagnozom Crohnove bolesti

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Kako živjeti s Crohnovom bolešću, što sve morate znati o prehrani i planiranju obroka, ali i koji vam alternativni načini mogu pomoći u suzbijanju simptoma te vam olakšati život, pitanja su kojima će se baviti webinar „Ja i gospodin CROHN (Sve tajne života s Crohnovom bolešću)“.

Kroz pet modula sudionike će voditi Petra Terner, osnivačica bloga To live a life, žena koja se i sama u 25. godini života suočila s ovom kroničnom upalnom bolešću probavnog sustava od koje samo u Europi boluje oko 1,4 milijuna ljudi. Osim osobama s Crohnovom bolešću, webinar je namijenjen i svima koji žele promijeniti prehrambene navike.

Petra je ljubiteljica putovanja i velika kreativka u kuhinji, pa na blogu redovito objavljuje recepte, savjete, reportaže s putovanja…, želeći pokazati kako se – unatoč tome što dijagnoza svakako znači odricanje – s Crohnovom bolešću može kvalitetno živjeti.

Tijekom prvog modula, koji će se održati 2. veljače od 19.30 sati, Petra će govoriti o tome što je zapravo Crohnova bolest, kako prihvatiti dijagnozu i nove životne promjene, kako se hraniti u akutnoj fazi bolesti, a kako u remisiji; koliko je važna tekućina…

Svake srijede, kroz pet predviđenih 90-minutnih modula, obrađivat će se različita tematika. Kako isplanirati prehranu na rasporedu je 9. veljače; 16. veljače bit će riječi o tome kako se hraniti izvan kuće i vlastite zone komfora, primjerice na poslu ili u restoranu; četvrti modul (23. veljače) bavit će se alternativnim načinima pripreme jela koja su u Crohnovoj prehrani zabranjena, dok će na samom kraju, 2. ožujka Petra sudionike upoznati s jogom i tehnikama disanja, ayurvedskom pulsnom terapijom i ayurvedskom prehranom te bio energijom u svrhu ublažavanja simptoma bolesti.

Cijena jednog modula je 200 kuna po osobi, a onima koji se odluče slušati svih pet modula, Petra poklanja jedan modul GRATIS. Prijaviti se možete OVDJE.

 

Fotografije i vizuali: Petra Terner

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.