“Što pile radi na Weekendu?” – Međimursko pile na Weekend Media Festivalu

Na najvećem regionalnom festivalu za medijsku, marketinšku i komunikacijsku industriju - Weekend Media Festival, Međimursko pile je zasjalo u srcu predivnog Rovinja svojim panelom a onda i gastro ponudom na food trucku

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
“Što pile radi na Weekendu?” bila je tema s kojom smo se po prvi put brand Međimursko pile predstavili na Weekend Media Festivalu. U nezaboravnoj atmosferi festivala, u društvu iznimno inspirirajućih gostiju, kao što su Domagoj Jakopović Ribafish, Anja Alavanja i Ivan Šarić, te panelista direktora Dubravka Folnovića, održana je panel diskusija koja je istražila kako smo postali pioniri na tržištu s certifikatom “Antibiotic free”.

U tom inspirativnom razgovoru, sudionici su duboko uronili u temu odgovorne prehrambene proizvodnje, istaknuvši njezinu neizmjerenu važnost. Saznali smo koliko je važno educirati se o porijeklu i kvaliteti hrane te koji su to najnoviji trendovi u prehrambenoj industriji, posebno u kontekstu omiljene namirnice Hrvata – piletine.

Panel je pružio koristan uvid u izazove i mogućnosti koje su oblikovale tržište peradi, pri čemu se Međimursko pile istaknuo kao lider posvećen kvaliteti i sigurnosti hrane.

Nakon što smo saznali što sve Međimursko pile radi na Weekendu, bilo je vrijeme za pogled iz perspektive društvenih medija. Naši kanali su ekskluzivno zabilježili svaki trenutak, pružajući publici dublji uvid u životopisnu i dinamičnu atmosferu festivala. Također, nije izostalo oduševljenje publike zbog izvanredne gastro ponude koju smo predstavili – pečeni picek s mlincima i pileća juhica su bili apsolutni hit i dodatno začinili cjelokupno iskustvo.

Pogledajte kako je to izgledalo iza objektiva na Perutnininim društvenim mrežama.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.