Rukometne intrige

by Ribafish
18 komentara

Veliki sam fan rukometa.
Igro sam loše, išao na gostovanja slabo, nešto po Sloveniji sa Zagrebom i naravno na finale s Tekom u Graz.
Ali sam bio grlat navijač, i devedesetih, i za vrijeme krize, a i kad je Ivano još imao ljudsku frizuru.

Naši su čudo, ali smatram da bi im kao i nogometašima s Ćirom 1998., vjerojatno oko vrata visilo više sjajnijih medalja da ih je vodio neko kompetentniji.

No, pustimo sad Huga i njegove bajke, mene nakon glupog poigravanja s nazivom Vatreni u Kauboje (zašto ne kotlokrpe, varioci ili popovi?), najviše buni jedna činjenica koju nisam saznao ni kad sam svojedobno intervjuirao samog boga Balića.

Koji crni penis oni rade kad imaju inicijaciju i kako to tulumare kad stalno imaju nekakva šivanja ruku, otpale prste i tko zna što sve ne?

Naime, Lac kaže za Index:

“Sletjeli smo u pola dva u Split, išli smo organizirano autobusom koji je kasnije došao po nas ispred kafića. Htio sam počastiti zbog rođenja djeteta i smatram da to nije ništa strašno. Druga stvar, mi u reprezentaciji imam neke interne običaje koje njegujemo. Ima tu i mnogo mladih igrača.”

Jel to samo loše formulirano, ili?

Zamolio bih retarde koji nisu shvatili moje pitanje i dovode u upitnost moje navijanje na sljedećem i svakom prvenstvu (pIćko, ti nisi pravi ustaša i sl.) da odlepršaju.

Hvala.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

18 komentara

vonsmile 11 siječnja, 2010 - 13:52

Možda mlađima nabiju vinski bokla u anus kao inicijaciju? Sam ne znam jel onaj litro, mezzolitro ili quatrolitro. Kao ni s koje strane!

Odgovori
makedo 11 siječnja, 2010 - 14:06

nije ni meni jasno sta rade i sama sam se to pitala…

Odgovori
Kojotica 11 siječnja, 2010 - 14:23

pa sad, nešto se sjećam tvog intervjua sa balićem i u glavi mi ostalo samo to da lik u slobodno vrijeme slaže puzzle, brijem da one do 20 dijelova :)))
možda mladi igrači moraju složit istu slagalicu :)))

Odgovori
ari 11 siječnja, 2010 - 14:28

baš glupo pitaš. pa božemoj, po uzoru na stare Grkljane i njihovu tradiciju odnosa mentora i učenika i sportskog duha. sveto trojstvo 🙂

Odgovori
bedwilka 11 siječnja, 2010 - 14:46

sjednu se svi u krug i vrte bocu…igra i hugo…

i onda je na red došao blaž…

Odgovori
shirajzl 11 siječnja, 2010 - 16:44

Prije par godina slučajno sam se našao u društvu gdje je bio i Duvnjak. Iza njega su bile prve pripreme s reprezentacijom pa je ispričao u par crta neke stvari koje su me razočarale, blago rečeno. Uglavnom, dnevni ritam im je bio buđenje netom prije ručka, dva treninga između kojih je odmor i onda navečer lokanje do 3,4 ujutro. Sljedeći dan nanovo sve isto. Količine koje se popiju su isto zapanjujuće, iako ne tako čudne s obzirom da su ipak sportaši pa mogu više povući.
S obzirom da je bio noob, Duvnjaka su jednom u noći poslali da ode po neki prometni znak i da se ne vraća bez njega, kao inicijacija.

Unatoč svemu, uvjeren sam da bi s normalnim trenerom osvojili bar 3 zlata više dosad…

Odgovori
šarli 12 siječnja, 2010 - 10:07

Pa dobro onda, majku mu, to su neki srećkovići. Tamo prst, vamo porezotina … normalni ljudi bi i gore mogli stradavat kod takvih obreda.

Odgovori
Kaco Mortale 12 siječnja, 2010 - 10:56

Nisu “Vatreni” nego “Pakleni” u “Kauboje”.

Odgovori
tww 12 siječnja, 2010 - 12:51

Pićko oš ove godine imat vremena za pivu?

Odgovori
ejsofspejds 12 siječnja, 2010 - 13:20

to su zdravi hrvacki športaši i igraju se kluba čitatelja knjiga, novom se zada nova knjiga i on mora o knjizi…Na kraju mora otpjevati himnu sa svim strofama

Odgovori
Luka 12 siječnja, 2010 - 15:49

Karaoke. Mladi debitanti moraju pjevat i to je to. Ništa strašno niti misteriozno.

Odgovori
Ribafish 12 siječnja, 2010 - 15:59

on pjeva a drugi ga gađaju flašama?
skok na bokal?
stoj na butelji?

Odgovori
Durica 12 siječnja, 2010 - 16:41

oštro tulumare

Odgovori
oilfield 12 siječnja, 2010 - 19:52

http://www.youtube.com/watch?v=Hpi1aVZxucI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ccHgoGyXvVE&feature=fvw
(ziku brku na kraju :))
Renegade is a synonym for turncoat. Another definition from the Middle Ages is a fallen Christian or a knight without allegiance, from the Spanish renegado, from the medieval Latin word renegatus, the perfect participle of renego, meaning “deny”.

http://www.youtube.com/watch?v=YghRtLSZuXY&feature=related

Odgovori
Nemetz 13 siječnja, 2010 - 06:25

Rukometaši su uvijek izgledali kao barabe, sjećam se Portnera i Vujovića naše mladosti. A suprugica je jednom svjedočila pored Doma Sportova kad Goluža svojoj ženi zavaljuje odgojnu šamarčinu uz “šuti!”. Znam da je i bila neka legenda kako je generacija 90’ih uspjela pušenjem na tulumu u sobi na nekoj Olimpijadi aktivirati protupožarni alarm. Vjerojatno se i loče, ali koliko iz prve ruke znam, teško se mogu mjeriti s vaterpolistima.
Nafukao si me da googlajući tražim Balića s ljudskom frizurom:
http://img80.imageshack.us/img80/7990/epdossier42tp.jpg

Odgovori
Kojotica 13 siječnja, 2010 - 13:27

meni samo nije jasno što imate protiv balićeve frizure, osim toga što ste ljubomorni jer on još ima nešto kose na glavi 😛

Odgovori
Nemetz 13 siječnja, 2010 - 22:28

Ono kaj on ima na glavi izgleda kao skup predugačkih zamašćenih crnih rezanaca zalijepljeljenih po lubanji mu, a ne frizura. Ja falabogu imam još svu svoju kosu u punoj rasprostranjenosti i bolje mu je da ne puštam, jer bi gusti valovi bogatih bokora te najkvalitetnije sjevernobalkanske dlake potpuno zasjenili kvalitetu njegovih masnih rijetkih trakica. No, izgledao bih doduše kao hevi-metalac iz Bistre koji je pokušao trajnu, pa ipak ne hvala…

Odgovori
Kojotica 14 siječnja, 2010 - 09:45

:))))
nemetz, ovaj opis ući će u sve antologije moderne hrvatske frizure…pa tebi ni modni mačak i fešn guru skupa nisu ni do koljena :)))

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.