RokOtok pliva dalje: Kako smo nahranili UB40 i gostovali u Mariji Bistrici i Novoj Gradiški, + danas Samobor!

by Ribafish
0 komentar

Fuliranje na donjem Strossu u sklopu Adventa u Zagrebu uljepšali su članovi legendarnog benda, koji su kušanjem međimurske gibanice podržali rad udruge RokOtok.

Bila je to crtica na meko ć u prvoj godini projekta, jer toga ima još! 🙂

U prekrasnom Bošnjak Gin & Craft pubu u centru Nove gradiške pričali smo o knjizi, projektu i budućnosti, isto kao i par dana kasnije kod uvijek nasmijane Ane Kruhak na Radiju Marija Bistrica 104.00 FM, nakon čega smo otišli u Blue Sun Hotel Kaj na večeru.


Također, gostovali smo i na netom osnovanom podcastu KiloMetri (to ide tek u siječnju), a danas, u utorak od 20.30 smo u samoborskom Bunkeru od 20.30.

https://www.facebook.com/events/1433666986798000/


O Potribici i svečanoj dodjeli u Chevo’su, ipak malo opširnije kad se vratimo iz Splita i Rijeke. Hvala vam svima što ste uz nas, vole vas RokOtočani!


Drsko ću kopipejstat riječi s portala FAMA:

Advent u Zagrebu poseban je doživljaj i puno je razloga što ga svake godine posjećuje tisuće Zagrepčana i gostiju iz cijelog svijeta. Fuliranje na Strossmayerovu trgu dobra je prigoda i za vrijedne humanitarne akcije, poput one koju je organizirao poznati novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish i članovi njegove udruge RokOtok. Ovoga puta na štandu udruge našao se poseban domaći specijalitet – slasne međimurske gibanice koje su posjetitelji imali prilike kušati i tako pomoći radu udruge i humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za projekt RokOtok.

Humanitarnoj akciji i kušanju specijaliteta pridružili su se i bubnjar Jimmy Brown i vokalist Gilly G, članovi legendarnog sastava UB40, koji su ovoga vikenda posjetili zagrebačko Fuliranje. U dobrom raspoloženju, zadržali su se kod štanda Ekos Cakes i fotografirali se, kušali međimurske gibanice i tako podržali Ribafisha i njegov projekt RokOtok.

Veliko hvala Ecos Cakes na gibanicama, Miji i Hani na gostoprimstvu na Fuliranju te najviše Marku Palfiju čija je bila ideja da se svi skupa okupimo na donjem Strossu na njihovoj kućici The Garden Bar & Kitchen. Moram samo nadodat da su se članovi UB40 šeretski nasmijali kad sam im rekao da sam njihovu najdražu stvar Ivory madonna (Food for thought) uvijek pjevao kao “Ajvar ima Dona”, ali mislim da nisu skužili…

Enivej, volimo vas puno, plivamo dalje!!!

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.